#talaljfogast
Image default

Épp bojlis verseny zajlott, amikor egy irtózatosan nagy harcsát fogott a tározóból Nagy András

Épp bojlis verseny zajlott, amikor egy irtózatosan nagy harcsát fogott a tározóból Nagy András! Az ügyes harcsavadász a Nagyteveli Víztározóban kuttyogtatott, amikor a 2 méter feletti bajuszos “lecsavarta” a botot!

Szenzációs, 211 centiméteres harcsát fogott a napokban Nagy András. A kapitális hal fogásáról a következőképpen számolt be magazinoldalunknak:

“Röviden annyi, hogy az èv első kuttyogatása volt, nehezen indult, de amikor megtaláltam azt a mèlysèget ahol a Kanadaigiliszta+nadály kombót felkínáljam hamar megtörtènt a kapás. Össze-vissza forgott a szèl, igy nehezen tudtunk rajta maradni a jó pályán. 2 maszatolós kapás után ez a hal lecsavarta a botot ahogy illik ès kemèny, kb 12 perces fárasztás után, kèzzel a csónakba emeltem a halat. Nagyon nagy segítsèg volt barátom ès egyben csapattársam, Szigeti Gyuri aki irányította fárasztás közben a csónakot. Hatalmas köszönet èrte, nèlküle nem biztos hogy sikerült volna a fogás.

Előírás szerinti mèrèssel a hal hossza orrcsúcstól faroktőig 211cm (teljes hossz 230cm) becsült súlya 70 kg. (Bár ismerőseim szerint nagyobb volt a hal).

Fotózás után a hal visszanyerte szabadságát,megadva a lehetősèget, hogy másnak is akkora örömöt okozzon,mint nekünk!”

Gratulálunk a gyönyörű fogáshoz!

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Csak úgy falták az ízletes pelletet a pontyok a februári pecán!

gyilkosbalna

Bajba jutott, apró pontyokat mentettek az RDHSZ munkatársai

szurkeharcsa

Szép eredményekkel zárult a tiszai busagyérítés Csongrád-Csanádban

gyilkosbalna