#talaljfogast
Image default

Ez aztán a férfimunka: 15 kilós amurt fogott a 12 éves Horváth Kristóf Vadnán!

Ez aztán a férfimunka: 15 kilós amurt fogott a 12 éves Horváth Kristóf Vadnán! Ja, és egy 13 pluszos pontyot is szákba terelt! 

Horváth Kristóf fiatal horgásztársunk 12 évesen már a pontyokat és amurokat kergeti – osztotta meg örömmel közösségi oldalán a Bait Bait.

Mint írták, Kristófnak a Vadnai tavon sikerült két gyönyörű halat fognia a Rodin 20 mm-es bojlival. Torpedója 15 kg feletti volt, pontya pedig 13 pluszos. Gratulálunk!

Látóképen Vilmányi Mátyi is szebbnél-szebb halakat fog!

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy egy hatalmas amur és három kapitális compó tette emlékezetessé a fiatal Mátyás horgászatait Látóképen!

Fiatal horgászunk ismét remekelt: egy szép amur és tripla compó fogás! – közölte örömmel közösségi oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint megemlítik, Vilmányi Mátyás nem először szerepel már oldalukon: ifjúsági horgászuk a versenyek mellett kiemelkedő eredményeket ér el a privát horgászatokon is.

Az elmúlt időszakban célzottan horgászott compóra feeder módszerrel, melyekre nagy mennyiségű giliszta és élő anyagot használt etetésnek, és csalinak is a fiatal horgász – emelték ki. Nos, az eredmény nem maradt el, ráadásul a hortobágyi és a debreceni ágban is sikerrel alkalmazta ezt!

A GYÖNYÖRŰ COMPÓK 1,5, 1,7 ÉS 2 KG-OSAK VOLTAK!

Az időjárás egyre melegebb, és noha élnek Látóképen amurok, nehéz őket becserkészni. Ahogy azonban emelkedik a víz hőmérséklete, egyre nagyobb esély mutatkozik megfogásukra.

A fiatal Matyinak ez is sikerült: a szintén feeder módszerrel (és 10 méretű, szakáll nélküli horoggal) megfogott 13 kg súlyú amur fárasztása nagy élmény volt elmondása szerint.

Gratulálunk a gyönyörű halakhoz, és reméljük a nyári szünetben fog még görbüni a bot! – tette hozzá a Látóképi-tározó.

(Forrás: Bait Bait, Látókép Facebook)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Bréking! Itt a dátum, hogy 2024-ben mikor lesz az International Balaton Carp Cup!

vilagitocapa

Sokan a medvék miatt nem mernek horgászni Erdélyben!

gyilkosbalna

Egymillió süllőivadék kerül kihelyezésre az RSD-be április elején!

gyilkosbalna