#talaljfogast
Image default

Brutális kezdés: megvan az első 25+os ponty az IBCC-n!

Brutális kezdés: megvan az első 25+os ponty az IBCC-n! Alighogy elstartolt a rangos verseny tegnap reggel, máris megjött az első hatalmas ponty!

“A mai délután egyből megmutatta elképesztő arcát a Balaton, hiszen a PEG 33 – V FISHING BY VERA csapata egy 26.20 kg pontyot fogott Révfülöpön a Császtai strandon!

Brutális kezdés!” – osztotta meg bejegyzésében az IBCC. 

Több mint 300 résztvevővel vette kezdetét a X. IBCC! Hatalmas ünnep volt a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup megnyitója!

Végre itt a régen várt, legfrissebb és legizgalmasabb hír: 2024-ben először vesz részt 300 csapat a X. Adventer & fishing IBCC-n!

Erős mezőnyre és emlékezetes csatákra számítunk, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik majd ezt az eseményt! Minden jel arra utal, hogy az idei versenyre készülhetünk a legnagyobb izgalommal és lelkesedéssel. Nem is kell sokáig várni, hogy részt vehessünk a Balaton lenyűgöző eseményében! A verseny hamarosan kezdődik, így érdemes már most felkészülni a nagy megmérettetésre!” – közölte a weboldalán az IBCC.

Ahogy a korábbi években is, a horgászversenyről folyamatosan tudósítanak majd minden létező csatornájukon – írták. A horgászat szerelmesei a Fishing & Hunting Channel műsorán pedig április 20-tól 20.00 kezdettel élő bejelentkezéseket is követhetnek!

Hatalmas ünnep volt a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup megnyitója! Minden csapat kihúzta azt a helyet, ahol a következő napokban megméretteti magát! – jegyezték meg Facebook oldalukon.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos a megnyitó rendezvényen

(Forrás: IBCC)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Extra nagy csukák érkeztek az Atkai-holtágba!

gyilkosbalna

15 kilós tőponty és egy 2-es compó rakóssal!

gyilkosbalna

60+os óriás tokhalat fogtak a bajai Megafish horgásztavakon

szurkeharcsa