#talaljfogast
Image default

“Annyi halat fogtunk, hogy le se fotóztuk az összeset” – brutális pontydömping a Mókus horgásztóból

“Annyi halat fogtunk, hogy le se fotóztuk az összeset” – brutális pontydömping a Mókus horgásztóból! Gyönyörű, kapitális pontyokat zsákmányolt a remekelő horgászpáros! A legnagyobb bajuszos súrolta a 22-t!

Élvezetes beszámolóban osztotta meg Závoti Levente hétvégi nagypontyozását a Szenvedélyes Nagy Ponty Horgász csoportban. Levente és barátja gyönyörű pontyokat terelt szákba, melyekről csodálatos fotókat is készítettek. Következzen hát a beszámoló a felejthetetlen túráról:

Sokmindenben másképp alakult a hétvége… Kezdetben Kolozs Levente barátommal terveztük a pecát, de ő péntek estére belázasodott így nem tartott velem… Gyorsan érdeklődtem, hogy ki tartana velem… Így Márton Fridrich lett az áldozat aki így utólag nem bánhatta meg, hogy eljött. Eleinte szombaton kis csalikkal kezdtünk… Óránként szelektálás nélkül volt 1-2 halunk… Délutánra csökkentett etetés és egy szem 20-as golyóval álltunk neki és már 12 kg alatt nem nagyon jött így halunk….este nem sokáig voltunk kint, mert elég sűrűen támadtak is minket és ráadásképp hideg is volt.. Úgy döntöttünk, hogy kiszedjük a botokat és reggel újult erővel nekifutunk.
A szombati nap bandanagya Marci részéről 16.40 kg részemről 17.80 kg.

Összfogást nem számoltunk, mert rengeteg halat fogtunk nagy részét le se fotóztuk… Vasárnap nem kellett sokat várni, Marci 2 szép pontyal indított majd behúzást követően 2 órára nekem a nap első hala lett a bandanagy… Visszatérő vendégem is egyben… Hiszen tavaly augusztusban sikerült megfognom őt 18+ kg-al….
Most viszont a mérleg kitárazva 21.86 kg-ot mutatott.

Kora délután el is hagytuk a tavat és egy szerintem nagyon jó “hidegvizi” pecát tudhatunk magunk mögött… Köszönöm Dániel Stattner barátomnak is, hogy megszerettette velem, hogy amikor mások nem mennek ki az időjárás miatt, én akkor alkossak valamit.

És megtanított azokra a praktikákra, amik ilyenkor beválnak. Utóbbi lassan 3 évben így is tettem és veletartottam mindig ha időnk és kedvünk úgy tartotta. Folytköv decemberben!
Valamint köszönet a csalikért Takács Tamás István barátomnak. Keressétek bizalommal!
C&R 🎣🎣🎣

Gratulálunk a párosnak és hasonló, felejthetetlen élményeket kívánunk nekik!

A Mókus horgásztó kedvelt nagyhalas víz

Mókus horgásztó 2005. április elején nyílt meg. A tó Magyarkeszi és Felsőnyék között közvetlenül a műút mellett 10 hektáros területen található.

A 4,5 hektáros tó a mederrendezést követően 0,9m – 2.2m mélységig mélyül, az átlagos vízmélység 1,5 méter.

A tó kellemes kikapcsolódást nyújtha a horgászni vágyóknak és természetesen szeretteiknek is. Főzési, sátorozási, esténként tűzrakási lehetőséggel kiegészítve állnak vendégeik kulturált pihenése és kikapcsolódása szolgálatában. Sátorozni vágyók, zöld területen személyenként napi jelképes összegért felejthetetlen élményben részesülhetnek. A kifogott hal napi áron megvásárolható. A jegyeket helyben, a tógazdánál vásárolhatják meg. A Mókus horgásztó Iregszemcsétől 10 km-re a műút mellett található, Magyarkeszitől 1 km-re Felsőnyék felé – közlik a tó üzemeltetői honlapukon.

(Forrás: Szenvedélyes Nagy Ponty Horgász Facebook)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

212 cm-es brutál harcsa lett a 17 éves Noémi új rekordja!

szurkeharcsa

Banános-rákos bojli lett a veszte a balatoni húszas tükrösnek

gyilkosbalna

Újra ingyen elvihetőek az Alcsi-Holt Tiszából lehalászott törpeharcsák!

gyilkosbalna