#talaljfogast
Image default

Egyik nap kiváltotta az engedélyét, másnapra rá gigapontyot fogott!

Egyik nap kiváltotta az engedélyét, másnapra rá gigapontyot fogott! Kegyeibe fogadta a horgászszerencse Jegesi Zsoltot, aki első idei pecáján rögtön egy kapitális hallal indított!

Mivel Makád környékén volt elintéznivalója, ezért úgy döntött egy gyors pecát is beiktat a napirendjébe Jegesi Zsolt.

Tegnap lett kiváltva a 2024-es engedélyem. Gondoltam ma ha már úgy is van dolgom Makádon akkor kihasználom az időt és természetesen pecazok is egyet.” – kezdte beszámolóját.

De azt álmomban sem hittem volna hogy rögtön egy 22+kg-os ponttyal fogom felavatni.

Nem adta magát könnyen, 25 perc kemény fárasztás volt derékig a vízben (nem volt az a kellemes bizsergető érzés, de nagyon megérte)! Iszonyatosan örülök neki, fülig ér a szám még mindig.

Egy 20mm-es bojli volt a csali, pár szem egész és felezett bojli volt az etetés. Előkém 0,41-es CPX FluroCarbon zsinórból volt kötve egy 2-es méretű ROK Wide Gape horoggal, ezúttal is tökéletes párosításnak bizonyult!

Ezúton is köszönöm a halőrök gyors kiérkezését és hitelesítését.
Hajrá halak, Hajrá RSD!”

Gratulálunk a gyönyörű bajuszoshoz!

Gigaponty köszöntötte az új évet az RSD-n!

Kauremszki József ismét egy hatalmas pontyot segített partra a zord időjárás ellenére!

Azt már megszokhattuk, hogy hatalmas, kapitális halak akadnak horogra sorra az RSD-n. Az év első kapitális halát Kauremszki Józsefnek köszönhetjük, aki szenvedélyes hangvételű beszámolójában osztotta meg a gyönyörű fogással kapcsolatos gondolatait!

“Téli ponty horgászat az Rsd-n! Első rekordlistás pontyot nekem sikerült megfognom 2024-ben az Rsd-n megtisztelő, és óriási szerencse is egyben.

ÓRIÁSI AZ ÖRÖM SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA JANUÁRBAN ELSŐ HORGÁSZATOM, ELSŐ ÓRÁIBAN MINDJÁRT REKORDLISTÁSSAL KEZDEM AZ ÉVET HIHETETLENÜL BOLDOG VAGYOK!

A hal chipmentes szűz hal volt, még nem volt regisztrálva. 2024. januárt 3- át írunk, ilyenkor az emberek nagy része elpakolja télire a horgász felszerelését és várja a tavaszt barátokkal visszaemlékeznek 2023 túrákra és meleg szobában horgász filmeket néznek!

A DECEMBERI TÚRÁMAT 19,7 KG PONTYAL ZÁRTAM A 3 FOKOS DUNÁBÓL!

Hálás vagyok, hogy itt horgászhatok a kedvenc vizemen és köszönöm mindazoknak akik támogatnak nem utolsó sorban Gyula Németh a kiváló csalikért! Halőröknek köszönöm a profi hitelesítést. Óriási kitartás és elszántság kell a téli horgászathoz, de azt gondolom mindig megéri még ha az ember nem is fog semmit! Bakancs listámon szerepelt januári nagy ponty élővízen most ezt is kipipálhatom! Mi a jó még a horgászatban? :Jó levegő, csend, nyugalom nád susogása, táj, napkelte, napnyugta teljes relax. Hajrá Rsd! Tisztelettel : Kau-carp Rsd team-Mikbaits

(Forrás: Jegesi Zsolt Facebook/ RSD)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Betolakodó vörös rák jelent meg tömegesen a szomszédban, a magyar határtól nem messze

gyilkosbalna

Több gigantikus tokhallal is megküzdött az idei szezonban az olasz horgász, a bandanagy közel 90 kilós volt!

szurkeharcsa

Mínusz 6 fokban fogta meg a bosnyák tó rekord pontyát a Quickbaits-csapat horgásza!

gyilkosbalna