#talaljfogast
Image default

Fűzött kukoricára csábult el a pilismaróti 25-ös töves

Fűzött kukoricára csábult el a pilismaróti 25-ös töves! Hiába az enyhébb idő a megszokottnál, a nagy pontyok is készülnek már a hosszú télre. 

A Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége számolt be nemrég a kapitális fogásról közösségi oldalán. Mint írják, Szabó Tamás, kétegyházi lakos, a napokban a reggeli órákban fogta a gyönyörű tőpontyot a gerendai oldalon.

A csali fűzött kukorica volt meglebegtetve.

Fontos megemlíteni, hogy nemcsak ezzel az egy fogással büszkélkedhet Szabó Tamás, hiszen a 48 óras horgászat alatt 11 db halat fogtak horgásztársával, melyek átlag súly 12 kg volt.

A Tisza-tó pedig egy 21 kg-os tőpontyot adott

Nemrég közöltük, hogy egy 21 kg-os gyönyörű tövest adott a Tisza-tó a három napos pecatúrán. A méltán népszerű horgászvíz ismét bizonyított: türelemmel és kitartással hatalmas halakat enged partra terelni!
Tisza-tavi Sporthorgász Kft. számolt be honlapján a különleges pontyfogásról. Mint rövid bejegyzésükben kiemelik, Német Róbert három napos behúzós túrát tartott a Sarudi-medencében.

Szinte nyárias időjárásban, 153 méterről jött egy kapás, ami 30 perces csónakos fárasztást követett.
A PARTON PEDIG FERTŐTLENÍTÉS, MÉRLEGELÉS ÉS FOTÓZÁS UTÁN VISSZANYERTE SZABADSÁGÁT EZ A 21 KG-OS MATUZSÁLEM.

A Balaton is ontotta idén magából a 30 felettieket

Mint nemrégiben beszámoltunk róla, 30 kg feletti pontyot fogtak újra a Balatonból idén! A gyönyörű bajuszos súlya egészen pontosan 30,60 kg volt a hitelesítést követően.

Nem tétlenkedtek a nagyhalas horgászok a Balaton-parton, hiszen sorra jönnek a jó hírek a „magyar tenger” mellől! Pár napja újra kapitális fogásról számolhatott be a Balatoni Hal, amely a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos közösségi oldala.

Bejegyzésükben örömmel osztották meg, hogy

MONOSTORI BOTOND HORGÁSZTÁRSUNK KIFOGTA AZ IDEI ÉV HATODIK BEJELENTETT 30 KG FELETTI PONTYÁT.

Mint írják, Botond a keleti medence északi partján, Csopak térségében csalta horogvégre a képen látható rekordlistás tövest.

A szerencsés horgász a hatalmas fogással kapcsolatban elmondta, hogy édesapjával, Gáborral együtt – (Mono Carp Team) – érkeztek egy hétre a Balatonra.

A VÉGSZERELÉKET 330 MÉTERRE HÚZTA BE, MELYEN EGY SZEM 30 MM-ES BALANSZÍROZOTT BOJLIT ALKALMAZOTT A HAJSZÁLELŐKÉN RÁKOS-MÁJAS ÍZBEN.

Elárulta azt is, hohgy nagyjából 20-25 percig tartott a küzdelem a hallal. A hibátlan töves pontos súlya 30,6 kg volt a halőri hitelesítés során.

A szerencsés horgászoknak szívből gratulálunk és további szép fogásokat kívánunk! Görbüljön!

(Forrás és Fotók: FŐHESZ Facebook, Tisza-tavi Sporthorgász Kft/Balatoni Hal)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Rendszeresen varsáznak és véghorgoznak a rapsicok a Tiszán és a Nagykunságin!

gyilkosbalna

Elő a botokkal: Új horgászvíz Ráckevén!

gyilkosbalna

Egészen különleges madár tűnt fel a Balaton-parton!

gyilkosbalna