#talaljfogast
Image default

Jég alól jött a rinyaszentkirályi 12-es tükrös!

Jég alól jött a rinyaszentkirályi 12-es tükrös! A horgászpáros csak 2 órát horgászott a tavon, mégis két gyönyörű ponty hálálta meg a kitartásukat! 

A tél, a jég és a hideg ellenére is szerencsére sok olyan fanatikus horgásztársunk van, aki ilyen időben is teljes elszántsággal vallatja a kedvenc horgászvizét. Ez történt a napokban a Rinyaszentkirályi Horgásztavon is. A Fishing Fanatic Team nevében Fekete Soma és barátja, Jani a somogyi horgásztavat látogatta meg tegnap és igen emlékezetesre sikerült a januári rapid pecájuk!

Február 3-án kimondottan napos idő és kellemes idő volt, ezért úgy gondoltam kimegyünk 1-2 órára a Rinyaszentkirályi Horgásztó-ra egy barátommal – írja bejegyzésében Fekete Soma.

A horgásztó napijegyes oldalát érte a nap, ezért ott választottunk magunknak helyet. A másik oldalt, körülbelül a tó közepéig jég borította. A jégpáncél határàhoz, körülbelül olyan 140 méterre elhelyeztem a végszerelékeim. Elég gyorsan, körülbelül 30 perc múlva egy erőteljes húzós kapás érkezett.

Egy gyönyörű, erős tükörpontyot sikerült partra segíteni, amely elérte a 11.75 kg-ot.

Jani barátom egy 3-4 kg-os pontyot tudott szákolni.

Maximum 2 órát horgásztunk, de maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel.. Nem vittük túlzásba a pakolást, hisz 2 db horgászbotot, egy rodpodot, 20-30 szem bojlit, csónakmotort, hozzá egy akkumlátort és egy végtelenül finomra hangolt végszereléket vittünk magunkkal. A biztos akadást a SEDO Fishing Krank Barbless – Szakáll nélküli horga biztosította 6-os méretben.

Fekete Soma – Fishing Fanatic Team

Gratulálunk a gyönyörű rinyaszentkirályi pontyokhoz, na meg persze a kitartáshoz!

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Megvan az első 30+os ponty az IBCC-n!

gyilkosbalna

Gyönyörű 20-as töves került matracra az RSD-n!

gyilkosbalna

Új online horgászközösség épül! Megjelent Fishsurfing app 2.0

szurkeharcsa