#talaljfogast
Image default

Két tucat pontyot fogott Tisza Balázs a paprikás kenyér ízű bojlit tesztelve!

Két tucat pontyot fogott Tisza Balázs a paprikás kenyér ízű bojlit tesztelve! 18+os volt a legnagyobb tükrös, ami gyermekkorunk kedvenc csalíjának ízét megidéző bojlira csábult el!

Tisza Balázs rendszeres vendége oldalunknak, hiszen már több alkalommal is megosztotta magazinunkkal élménydús horgászatait, és persze szebbnél-szebb halait. Most is így történt, melyről röviden így számolt be a horgász:

“Sziasztok!
Az elmult 36 órát az Ohati lll. tavon töltöttem. Nehezen indult a peca de sikerült így is

26 db gyönyörű pontyot fogni amiből 24 db meghaladta a 10kg-t (4db 15+ 1db 18+)!!!

Ezen a pecán a napokban megjelenő Stég Product paprikàs kenyér ízvilágú bojlit vittem magammal. Etetni és csalizni is ezt használtam 20mm méretben. Az etetés kiegészitettem főtt kukoricával és ezt fogósabbá téve leöntöttem Sweet Spicy juice-szal.”

Gratulálunk a szenzációs fogásokhoz!

Nemrégiben a barátnő hozott szerncsét: egy tucatnál is több halat fogott Tisza Balázs az új módszer tesztelésekor!

Ismét egy sikeres horgászatról szóló beszámolót osztott meg magazinoldalunkkal Tisza Balázs. Mostani horgászatán egy új technikát próbált ki, melyre barátnője is elkísérte. A képek láttán úgy tűnik szerencsét hozott a párja, hiszen gyönyörű halakat sikerült horogra csalnia!

“A mai délután barátnőmmel a nagykállói horgásztóra látogattunk ki egy rapid pecára. Ezen a pecán egy tőlem távol álló módszert alkalmaztam ez pedig az úszós módszer volt kicsit újra gondolva, a szerelékbe egy csalitüskés előkét kötöttem a tüskére pedig a Stég Product 8-10 mm-es Mangó upterst tűztem fel. Az etetést Stég Product fruit mix pelletből és magmixből állitottam össze.

5 ÓRÁT TUDTUNK HORGÁSZATTAL TÖLTENI, EZ IDŐ ALATT SIKERÜLT 13 PONTYOT ÉS 1 AMURT SZÁKBA TERELNI.

Üdv Balázs!
Stég Product”

Gratulálunk a szép fogásokhoz!

A zig-rig módszeres rapid peca is több tucat gyönyörű halat hozott a Nagykállói-horgásztavon Balázsnak pár napja!

Tisza Balázs remek kis rapid horgászattal kapcsolatos beszámolót osztott meg nemrég magazinoldalunkkal. Balázs a Nagykállói- horgásztavon pecázott és gyönyörű halakat fektetett matracra!

Ismét egy rapid pecára ugrottam ki a nagykállói horgásztóra. Ezen a horgászaton a Zig-rig módszert alkalmaztam,  az előkém kb 2 m volt – írta Balázs.
Nehezen indult a peca de a folyamatos etetés meghozha a hatàsàt.

8 ÓRA HORGÁSZAT ALATT SIKERÜLT FOGNOM 29 DB PONTYOT ES 3 AMURT.

Etetni a Stég Product method colour pelletet használtam Sweet Corn izesitésben. Csalizni pedig a 12-16 mm Cheese Pop-up bojlit használtam – árulta el a módszert.

Gratulálunk a sikeres pecához!

(Forrás: Tisza Balázs)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Sokan a medvék miatt nem mernek horgászni Erdélyben!

gyilkosbalna

Lenyűgöző, legyezőfarkú pontyot fogott egy amerikai horgász

gyilkosbalna

Szűznemzéssel hozott világra utódot egy cápa a chicagoi állatkertben

gyilkosbalna