#talaljfogast
Image default

Kétszer is dupla kapással jelentkeztek a nagypontyok a Carplove horgásztavon!

Kétszer is dupla kapással jelentkeztek a nagypontyok a Carplove horgásztavon! Az emlékezetes horgászaton gyönyörű pontyokat sikerült szákba terelnie az ügyes horgászpárosnak!

Tóth Dávid két éve kezdte újra a horgászatot láthatóan nagyon sikeresen! Mindenféle készséggel próbára tette már magát, jelenleg feeder illetve bojlis szerelékkel próbálja becsapni a halakat. Társa, Varga Viktor kisgyerek kora óta tudatos horgász, jelenleg ő is hasonló szerelékekkel horgászik. Több közös horgászaton is együtt üldözték már a halakat, és így volt ez pénteken is!

A fiúk Gödöllőre látogattak el a Carplove horgász és pihenőparkba. A horgászat fő célja a Bait-X új csalik kipróbálása volt, így az új 12mm-es popupok kaptak főszerepet. Sikeresen zárták a napot, 8 óra alatt 10 kapásból 8 pocakos pontyot sikerült szákba terelniük.

A halak súlya 7 kg, 9kg, 2db 10kg, 10,5kg, 11kg, 13kg és 15 kilógramm volt.

A nap érdekessége, hogy kétszer is dupla kapásban volt részük, de a fiúk nem jöttek zavarba, egyből tudták kinek mit kell tennie rutinos pecásként. Sok pozitívum érte őket, elmondásuk szerint a halak erősek, egészségesek voltak. Az emlékezetes horgászat után, természetesen megfogadták, hogy a közeljövőben még visszatérnek ide és több közös horgászatot is terveznek már 2024-re!

Gratulálunk a gyönyörű fogásokhoz!

(Forrás: Tóth Dávid)

Halazin

 

KAPCSOLÓDÓ

Videón, ahogy a fokozottan védett böjti réce csapatot engedik szabadjára a nemzeti parkunk munkatársai

gyilkosbalna

A folyamatos rablóhal telepítés miatt rendkívüli ragadozó horgászati tilalom lép életbe a Velencén

gyilkosbalna

Több millió szardíniát sodort partra a víz, a filippínók tonnaszámra gyűjtötték őket!

gyilkosbalna