#talaljfogast
Image default

Nagypontyos mesterhármas színesítette meg a kellemes februári horgászatot Látóképen

Nagypontyos mesterhármas színesítette meg a kellemes februári horgászatot Látóképen. Harsányi Ádám gyönyörű, 15 kg feletti pontyokat tudott horogra csalni az emlékezetes horgászat során. 

Mesterhármas: 15 kg feletti fogások a spiccen –  címmel kezdte örömteli Facebook bejegyzését a Látóképi-tározó. Mint megjegyzik, a kiolvadás utáni időszakban nagyon elkezdtek enni a halak Látóképen: horgászaik sorra fogták a szebbnél-szebb pontyokat!

Harsányi Ádám ismét dobva próbálta becserkészni a tó nagyobb testű halait, és a 9. állás ismét szerencsét hozott neki: három db 15+ pontyot tarthatott a fényképező elé.

A halak súlya: 17,10, 16,40 és 15,50 kg volt!

Tehát az idény tehát igencsak jól kezdődött számára! Gratulálunk a fogásokhoz, és szerencsére újabb szép eredményekről is beszámolhatunk majd, annyit elárulhatunk… – tették hozzá zárásként.

Alighogy kiolvadt Látókép, máris hatalmas pontyokat csaltak horogra!

Az elmúlt napok enyhe időjárásának, na meg a hozzá társuló hatalmas szélnek köszönhetően teljesen jégmentes lett szeretett tavunk – írta örömmel a Látóképi-tározó közösségi oldalán.

Megjegyezték, hogy többen meg is kezdték az új idényt ennek tükrében, és bizony nekik lett igazuk: szép fogások születtek! Az alábbi rövid kis összefoglalót Újvárosi Ádám és Újvárosi Máté küldte be, akiknek igen eredményes pontyozásban volt részük!

Sziasztok!
2024. február elején egy 24 órás túrára szántuk rá magunkat Látóképen. Dobós módszerrel próbálkoztunk a 8.-as álláson, amelynek eredménye

2 DB GYÖNYÖRŰ 15 KG FELETTI TŐPONTY VOLT.

A délutáni órákban elsőként egy 16,85 kg súlyú ponty feküdt előttünk a matracon, ezt követte egy 15,82 kilogrammos töves. Emellett 2 db kisebb potykát tudtunk szákba csalni.

Hatalmas szélben horgásztunk, de megérte!
Sok sikert a többi sporinak! “

Gratulálunk a fiúknak!

Más is jól kezdte az évet Látóképen!

Szép pontyok köszöntek be az idei év első pecáján Látóképen! A horgászpáros a januári idő ellenére is üldözőbe vette a halakat. Kitartásukat gyönyörű pontyok jutalmazták!

A tó befagyása előtti időszakban is többen horgászattal kezdték a 2024. évet, és nem is eredménytelenül! – kezdte beszámolóját a Látóképi- tározó közösségi oldalán.

Mint kiemelik, Ádám Sándor és Fehér Miklós január elején érkeztek a 8. behúzós helyre, és dobós horgászattal nyitották az idei szezont.

Az éjszaka folyamán két 12 kilogramm, illetve egy 8 kg fölötti ponty is látogatást tett az elszánt horgászoknál, a nyitás tehát igazán sikeresnek mondható számukra!

Gratulálunk, és hasonló eredményes horgászatokat kívánunk idénre is! – írták.

Az évzárás 21 pontyot hozott Szilveszterre

21 ponty hozta a szilveszter előtti tűzijátékot Látóképen! A népszerű hajdúsági horgászvíz ismét bebizonyította miért is kedvelik ennyire a horgászok!

Eredményes évzáró horgászatról szóló beszámolóval kedveskedett a horgászbarátoknak a Látóképi-tározó közösségi oldalán évzárás alkalmából.

Mint írták, Kovács Tamás  a nagy vizet választotta a horgászatának helyszínéül pár napja. A választás – elnézve a képeket – jól sikerült, gyönyörű halakat sikerült fognia, és a szelektálás is sikeres volt.

Tamás így számolt be a külünleges élményről:

“Sziasztok!
December 26.-án érkeztem egy rövid, 48 órás horgászatra a 10.-es számú behúzós horgászhelyre. A nappali órákban a halak nem voltak kapókedvükben, viszont az éjszakák ezt kárpótolták.

A HIDEG VÍZ ÉS ERŐS SZÉL ELLENÉRE SIKERÜLT 21 DB PONTYOT SZÁKBA TERELNEM,

amiből mindössze 4 db nem érte el a 10 kilogrammos súlyt.

A legnagyobb halam egy 17,4 kg-os tőponty volt, az átlag pedig 10-14 kilogramm között, ezekből csatoltam néhány képet. Összességében egy nagyon jó évzáró horgászaton vagyok túl.“

Horgász magazinoldalunk nevében gratulálunk a sikeres évzáró horgászathoz!

(Forrás és képek: Látóképi-tározó)

KAPCSOLÓDÓ

Oxigénhiány miatt pusztultak el tömegesen a halak a Pátkai-tározóban

gyilkosbalna

Különleges pillanat: egy halra lecsapó halászsast figyeltek meg a Körösöknél!

gyilkosbalna

Brutális kezdés: megvan az első 25+os ponty az IBCC-n!

gyilkosbalna