#talaljfogast
Image default

Szép számmal jöttek a 10 feletti pontyok az Atka Kupán!

Szép számmal jöttek a 10 feletti pontyok az Atka Kupán! Eltelt az V. Atka kupa első versenynapja, amely szerencsére szebbnél szebb pontyokat tartogatott a megmérettetésen részt vevő versenyzők számára! 

Eltelt az első nap a versenyen és máris szép halak kerültek horogra – írta közösségi bejegyzésében a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége.

Mint megjegyzik, az esti és a reggeli mérlegelésnél is 5-5 db értékelhető halat tudtak felmutatni a horgászok, akik eltérő stratégiával horgásznak. Legtöbben elsődleges célnak azt tekintik, hogy megfogják a 3 db bemérethető 5 kg feletti pontyot. Ám,

egy-egy csapat kifejezetten a nagyobb halak fogására fekteti már most a hangsúlyt.

Az borítékolható, hogy a győzelemhez ezúttal bőven 10 kg feletti pontyok fogására lesz szükség, hiszen ezekből a példányokból máris mérlegeltek 5 példányt. – írja a Szövetség.

A versenyző csapatok fele már fogott értékelhető halat, ami bíztató a továbbiakra nézve is.

A 10 db mérlegelt hal összsúlya 101,96 kg.

A versenyt a már 3 halat jegyző Flash Carp Team (Lép Roland, Mészáros Zsolt) vezeti 25 650 gr fogással, második a Ewing-Yad Team (Juhász Gábor, Krajkó Gábor) 2 hal, 24 650 gr, harmadik a Bucky Team (Gulyás-Kis Sándor, Rostás Gábor) 2 hal, 19 330 gr.

A verseny legnagyobb hala jelenleg a Popák Team által fogott 16,25 kilógrammos tőponty.

A verseny aktuális állását az alábbi linken követhetik nyomon az érdeklődők. Naponta 2 mérlegelés történik, az eredmények reggel 9-10 óra és este 7-8 óra között frissülnek.
https://ranglista.mohosz.hu/public/versenyeredmeny?vid=940
Reméljük a versenyzők felkészülten várják a ma estére ígért csapadékosabb, szelesebb időjárást és a továbbiakban is szép halak kerülnek horogra, minden csapatnál – jegyzete meg a Szövetség.

(Forrás és Fotók: Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Rövid időn belül a második rekordlistás fehér “toktorpedóját” fogta meg Gyuriska Sándor!

gyilkosbalna

Világrekordot jelentő 4 kilós feketesügeret fogott az amerikai horgász hölgy!

gyilkosbalna

Idén is feloldották a pontytilalmat a Balaton főmedrében!

gyilkosbalna