#talaljfogast
Image default

Gyönyörű tok koronázta meg a termetes pontyokkal tarkított rapid pecát!

Gyönyörű tok koronázta meg a termetes pontyokkal tarkított rapid pecát! A tíz kiló körüli pontyok mellett egy 13-as tokhal is beugrott!

Egy rendkívül élvezetes, februári rapid horgászat rövid élménybeszámolóját osztotta meg velünk Pál Gergő.  Gergő a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Fehérgyarmaton, a Balla-halastóban próbált szerencsét, és a képeket elnézve úgy tűnik Fortuna a kegyeibe is fogadta az ügyes horgászt! Pál Gergő a szebbnél-szebb pontyok mellett fogott egy impozáns tokhalat is a gyors peca alkalmával.

A mai nap eseménydúsra sikeredett, a változó időjárás ellenére, több szép halat is sikerült szákba terelnem! Mivel még hideg a víz, ezért a szereléket is ahhoz állítottam, hisz a halak ilyenkor finoman táplálkoznak!

Bages pecát választottam, hisz ilyenkor nekem az vállt be a legjobban! Konkrét hely nem volt amit pecáztam, mivel focipálya volt az egész terület előttem! A tó mélyebb pontján végeztem kereső pecát!

Pár szó a szerelék elemeiről is!

Előkém 15lbs Gamer Tackle Contact előkezsinór volt, melyen egy 8as Gamer Tackle Curve Shank, míg a másik boton Gamer Tackle Wide Gape 10-es horgok voltak! A horog elé előkesűlyesztőt helyeztem a jobb akadás érdekében!

A csali, egy még nem megjelenő gumikukorica volt! Egy erős aromában áztatott csaliról van szó, aminek a fogósságáról beszéljenek a képek!

A bagbe pedig Boiliesman Carp Product Bag Mix került, azokat pedig különféle gélekkel turbóztam!

Tokhal 13 kilógrammot nyomott, a pontyok 4-10 kilóig jelentkeztek

Gratulálunk a gyönyörű fogáshoz!
(Forrás és képek: Pál Gergő)

 

KAPCSOLÓDÓ

Közel ezer süllő került a Tisza-tóba!

gyilkosbalna

A Folyami Harcsavadász évértékelője

szurkeharcsa

Ezer tonna műtrágyával süllyedt a Dunába egy uszály a szerbiai Palánknál

szurkeharcsa