#talaljfogast
Image default

A kárász és dévérsereg mellett egy 10+os ponty is beugrott azért a Pokornyi-családi pecán!

A kárász és dévérsereg mellett egy 10+os ponty is beugrott azért a Pokornyi-családi pecán! Ismét egy izgalmas és élvezetes családi napot töltött el, természetesen horgászattal Pokornyi Péter! 

Pokornyi Péterről már több alkalommal is beszámoltunk, aki ügyesen űzi a halakat, egyik kedvenc vizén, a Sós-tó Sprthorgász tavon. Péter gyakran családos “horgászatokat” szervez, ha éppen van egy kis ideje.

Most sem történt ez másként:

“Szokásos kis hétvégi pecánkat a pénteken már sikeresen meglátogatott és szétpecázott Sós-tó Sporthorgásztóra tettük. A pénteki nap sikerességén felbuzdulva a helyeken csak én változtattam 23-ról 22-re ami nem bizonyult jó döntésnek. Reggel 8 kor kezdtük a pecát mivel most csak 7 és 8 között lehet csak bejutni és délután 18-kor meg ki. Közben nincsen ki be szaladgálások. Tehát békázás utan a etetés csalizás és tolás.

Miután minden meg volt ezután vártam nagy izgalommal az első kapást. Nem is kellett sokat várnom egy pár perc és és jött is a lassú de biztos húzás.

Egy baromi szép töves volt a maga egészséges és szép szájával ami 10670 grammot nyomott.

 

A nap további fele sajnos a karászok és dévéreké volt. A hátra lévő időben összesen

a lányokkal 67 darab kárász és dévér vegyesen illetve 2 ponty és 1 pisztráng sikerült.

Nem unatkoztunk ma sem.”
Köszönjük Sós-tó

Téli amur, pontysereg és dévérek – kegyes volt a gyáli Sós-tó a családi pecán! 

Pokornyi Péter közösségi oldalán számolt be egy rendkívül hangulatos családi horgászatról, közvetlenül Karácsony után, melyről magazinoldalunk is beszámolt! Olvassuk hát szeretettel lelkes beszámolóját:
“A mai nap meló után gondoltuk a családdal meglepjük a Gyáli Sós-tó Sporthorgásztó pontyait. Megbeszéltük a családdal hogy nagyon minimál cuccal megyünk ki ezért mindenki csak a legfontosabbat hozza magával. Természetesen a NeverZero.hu termékek nem hiányozhattak a hátizsákomból.
Kb 12kor már a helyünkön is voltunk és már mindegyikünk megejtette a legelső dobását. Fiammal a kosárba az általunk imádott Never Zero champion pellettet tettük de viszont a tüskékre két különböző wafters került fel. Nálam a nem régen remekül szereplő Never zero vajsav-krill míg fiamnál Szabolcs Pokornyi nál a Never zero ananász-mangó 8mmes wafters került a tüskére.
Nem is kellett sokat várni az első kapásra és nekem eltekerte egy gyönyörű 2.5kg körüli amur. Megint egy téli amur 3 napon belül a második!!!!! Fiamnak kb 10p-re az én kapásom után jött is az első hala ami egy gyönyörü tükrös volt. Ezek után nem is volt megállás és egymásutan jöttek is szépen a pontyok. Szebbnél szebbek nekem beesett egy szép koi is Szabikámnak pedig egy 10 körüli. Nem volt panaszunk semmire. Az idő parádés volt a helyet is jól eltaláltuk, szóval átváltottunk egy örömpecára.
A párórás pecánkat ugyéreztük kimaxoltuk.

A napvégére összesen fogtunk 9 ponty 1amur 1 kárasz és 6 dévért.
Ismét remekül szerepeltek a Never Zero termékek amit jó szívvel ajánlok mindenkinek.
Köszönjük szépen a mai napot Tibor Sós nak a remek helyért és hogy mindig nagy szerettel vár minket és természetesen Never Zeronak a remek termékekért.
(Forrás: Pokornyi Péter Facebook)

KAPCSOLÓDÓ

27 kg feletti kapitális ponty került horogra a Poroszlói-medencéből !

szurkeharcsa

Folyamatosan figyelik a kutatók a Balaton vízminőségét

szurkeharcsa

Kritikus állapotban a Balti-tenger, az ember az oka…

gyilkosbalna