#talaljfogast
Image default

25 feletti spanyol mintást csaltak horogra az IBCC-n Balatonboglárnál!

25 feletti spanyol mintást csaltak horogra az IBCC-n Balatonboglárnál! Meg kell hagyni, tényleg gyönyörű ez a ponty a képek láttán! 

Nem csak nagypontyokat, de méghozzá különlegeseket is fognak a csapatok! A Balatonboglár – Platán strandon (peg 156) horgászó Jet Fish csapata egy ilyen különleges spanyol mintás 25 kg feletti pontyot fogott a tegnapi nap folyamán! Brutális! – osztotta meg az IBCC közösségi oldalán.

 

35,625 kg-mal új balatoni pontyrekord született az IBCC-n!

A gigantikus pontyot az IBCC 4. napján csalta horogra a 244-es helyen horgászó AQVARIUS TEAM! 

Reggelre mindhárom medencében másodfokú viharjelzés fogadta a mezőnyt, ráadásul kitartó eső is párosult hozzá. A kora délutáni órákban mindhárom medencében felkerült az elsőfokú viharjelzés, így újra útnak indulhattak a csapatok és be tudták vinni a végszerelékeket – számolt be közösségi oldalán a neves verseny 4. napjáról a Balatoni Hal. 

A folytatásként pedig szenzációs hírrel szolgáltak:

A 244-ES HELYEN HORGÁSZÓ AQVARIUS TEAM TEGNAP DÉLUTÁN SIKERESEN MEGAKASZTOTTA, MAJD PARTRA TERELTE AZ ÚJ HIVATALOS BALATONI REKORDPONTYOT SIÓFOKON, AZ ARANYPARTON!

A fantasztikus tőpontyot 35,625 kg-os tömeggel hitelesítették kollégáik a helyszínen – tették hozzá.

Megjegyzik, hogy az új tórekord mellett, sikerült szákba terelni a megmérettetés eddigi legnagyobb tükrösét is, melyet a 156-os helyen pecázó Jet Fish csapatának sikerült megfognia 25,6 kg-os tömeggel.

JELENLEG 200 CSAPAT TUDHAT MAGÁÉNAK ÉRTÉKELHETŐ FOGÁST ÉS EDDIG ÖSSZESEN 592 DB 10 KG-NÁL NAGYOBB PONTY KERÜLT MÉRLEGELÉSRE.

 

20+os pontyból 37 db-ot, 25 kiló felettiből 6 db-ot, míg 30 kg-nál nagyobból eddig 2 darabot csaltak horogra a versenyzők.

👉Legnagyobb tükörponty: 25,6 kg
👉Legnagyobb tőponty: 35,625 kg

A folyamatosan frissülő eredménytábla az alábbi linken érhető el:
https://contest.fishinda.com/ibcc-2024

Hétfőn meglett az első 30+os ponty az IBCC-n!

A hibátlan tőpontyot Káptalanfüreden, a 284-es helyen horgászó Mikbaits Rebels csapat fogta meg – közölte bejegyzésében a Balatoni Hal. A gyönyörű töves 30,10 kg-ot nyomott a mérlegen.

Brutális kezdéssel indult a verseny: rögtön meglett az első 25+os ponty az IBCC-n!

Alighogy elstartolt a rangos verseny vasárnap reggel, máris megjött az első hatalmas ponty!

“A mai délután egyből megmutatta elképesztő arcát a Balaton, hiszen a PEG 33 – V FISHING BY VERA csapata egy 26.20 kg pontyot fogott Révfülöpön a Császtai strandon!

Brutális kezdés!” – osztotta meg bejegyzésében az IBCC. 

Több mint 300 résztvevővel vette kezdetét a X. IBCC! Hatalmas ünnep volt a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup megnyitója!

Végre itt a régen várt, legfrissebb és legizgalmasabb hír: 2024-ben először vesz részt 300 csapat a X. Adventer & fishing IBCC-n!

Erős mezőnyre és emlékezetes csatákra számítunk, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik majd ezt az eseményt! Minden jel arra utal, hogy az idei versenyre készülhetünk a legnagyobb izgalommal és lelkesedéssel. Nem is kell sokáig várni, hogy részt vehessünk a Balaton lenyűgöző eseményében! A verseny hamarosan kezdődik, így érdemes már most felkészülni a nagy megmérettetésre!” – közölte a weboldalán az IBCC.

Ahogy a korábbi években is, a horgászversenyről folyamatosan tudósítanak majd minden létező csatornájukon – írták. A horgászat szerelmesei a Fishing & Hunting Channel műsorán pedig április 20-tól 20.00 kezdettel élő bejelentkezéseket is követhetnek!

Hatalmas ünnep volt a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup megnyitója! Minden csapat kihúzta azt a helyet, ahol a következő napokban megméretteti magát! – jegyezték meg Facebook oldalukon.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos a megnyitó rendezvényen

 

(Forrás: Balatoni Hal, IBCC)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Nem fog drágulni idén a karácsonyi hal ára

gyilkosbalna

Majd’ 2 és fél méteres harcsát fogott Újvári Bence!

gyilkosbalna

Gigantikus kardhal, legyezve: “Egy a millióhoz az esély, egyszer az életben”

gyilkosbalna