#talaljfogast
Image default

Egy 26-os busa is beugrott a látóképi pontyparádé közben!

Egy 26-os busa is beugrott a látóképi pontyparádé közben! Boda Balázs és Nagy Balázs két tucat pontyot fogott, köztük több 15+ost is szákba tereltek.

Rengeteg ponty és egy nem várt vendég – egy nagyszerű horgászat másfél napba sűrítve! – osztotta meg Facebook oldalán a szenzációs horgászat részleteit a Látóképi-tározó! 

Mint beszámoltak róla, 36 órás dobós horgászatban volt része a hortobágyi ágban, azon belül is a szivattyú ház közelében Nagy Balázsnak és Boda Balázsnak.

Mindketten több mint tíz db halat fogtak fejenként, és az átlag súlyuk is 10 kg felett volt a két barátnak, ami igazán remek eredmény! Nagy Balázs 3 db 15 kg feletti pontyot is kézben tarthatott,a legnagyobb egy 16,50 kg súlyú tőponty volt közülük.

Boda Balázsnak pedig egy hatalmas, 26 kg busa is horgára akadt, a meglepetés nagy volt, hiszen a remek horgászatot egy váratlan vendég is színesítette! – zárta örömmel posztját a Látóképi.

Nagy meglepetésre egy 7 kiló feletti csuka húzta el a bojlis cuccot!

Tölli Zsolt pontyozás közben akasztotta a kapitális ragadozót Látóképen pár napja! 

Újabb meglepő fogás pontyozás közben, nem várt uszonyos érkezett! – osztotta meg a nem mindennapi fogást a Látóképi-tározó közösségi oldalán.

Mint írták, az alábbi fotókat Tölli Zsolt horgásztársuk küldte, akinek nem hétköznapi élményt okozott Látókép! Egy gyönyörű csuka volt ugyanis a vendége!

Hogy mennyire nem számolt rá, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a bojlival csalizott szereléke pontyoknak készült, de kitekerés közben ez a pompás, 7 kg feletti “krokodil”rabolt rá – jegyezték meg.

A fogás a 8. számú behúzós helyen történt, ahol már korábban is fogtak kapitális csukát, ezek szerint járnak még most is arra nagy egyedek…

A fotó után természetesen úszhatott is útjára a meglepett ragadozó, horgásztársunknak pedig minden bizonnyal megmarad emlékezetben ez a különös fogás – zárta bejegyzését a Látóképi-tározó.

Gratulálunk a szép fogáshoz!

Pár hete pedig egy gyönyörű, 10-es csuka vitte el a finomszerelékest Látóképen!

Dr. Szűcs István a hortobágyi oldalon próbálkozott finom szerelékes módszerrel békés halakat fogni, amikor is hatalmas meglepetés érte.

Nem várt vendég a hortobágyi ágban: újabb kapitális csuka Látóképen! – indította bejegyzését közösségi oldalán a Látóképi-tározó.  Mint írták, korábban is beszámoltak már nagytestű ragadozó halak fogásáról. Most szerencsére egy újabb ilyen hírrel szolgálhatnak az oldalunkat követőknek.
Április elején egyesületük elnöke, Dr. Szűcs István a hortobágyi oldalon próbálkozott finom szerelékes módszerrel békés halakat fogni, amikor is hatalmas meglepetés érte: egy közel 10 kg-os (egészen pontosan 9,70 kg súlyú! ) csuka vette fel a nem éppen neki szánt csalit ..

A szolgálatban levő kollégáik a helyszínre siettek, ahol hitelesítették is gyorsan a fogást. A gyönyörű példány pedig hamar vissza is nyerte szabadságát a fotó után, és mehetett is tovább rettegésben tartani a fehér hal állományt! – zárták a bejegyzést.

Gratulálunk!

(Forrás: Látóképi-tározó)

KAPCSOLÓDÓ

Sose fogynak el az orvhorgászok – most a festői szépségű tatai Öreg-tavon próbálkoztak!

gyilkosbalna

Kétszer is dupla kapással jelentkeztek a nagypontyok a Carplove horgásztavon!

gyilkosbalna

Hatalmas meglepetés volt a kis hattyúk felbukkanása a Kis-Balatonnál!

gyilkosbalna