#talaljfogast
Image default

Sikerült Magyarország célja, 9. helyen végzett a magyar válogatott a XXI. Parti Pergető Világbajnokságon, Bosznia-Hercegovinában.

Sikerült Magyarország célja, 9. helyen végzett a magyar válogatott a XXI. Parti Pergető Világbajnokságon, Bosznia-Hercegovinában.

Hatalmas körbeverések születtek minden szektorban, talán senki nem számított a halak viselkedésének nagyfokú változására – számolt be a Magyar Országos Horgász Szövetség – MOHOSZ.

Megjegyzik, mintha az előző napi versenyhez képest teljesen új vizeken kellett volna horgászni. Annak ellenére, hogy ismét telepítettek sebes pisztrángokat minden szektorba, így adta magát a körforgóval való kezdés, nagyon gyorsan kiderült, hogy ezt azonnal el kell felejteni és újra kell gondolni a horgászatát mindenkinek.

Szerencsére sikerült jól váltanunk, volt, ahol a wobblerek oldották meg a helyzetet és volt, ahol a plasztikcsalik – jegyzete meg a Szövetség.

Szép eredménnyel zártunk

Gégény Viktornak a búcsú világbajnokságán sikerült az első napi 4. helyezése után egy előkelő 6. helyezést elérnie, amivel a világranglista 17. helyét hódította el, ami hatalmas teljesítmény a parti pergető élmezőny tekintetében.
Kovács Tamás József ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta, és sikerült egy 2. és egy 3. etaperedményt is elérnie, ezzel a tegnapi 5. helye után, ma 8. helyen zárt, ez a világranglista 25. helyét jelenti számára.
Antal Gábornak a mumus szektort kellett valahogy megoldania, és Gábor nem csak megoldotta, de 10-en belülre horgászta magát, így az első napi 6. helyezése után, ma 9. helyen zárta szektorát, ezzel a világranglista 28. helyét hódította el.
Plank Zoltán és Horváth Tamás 1-1 fordulót kellett horgásszanak, mindketten óriási tudású pergetők és a válogatott alappillérei, sajnos nekik most nem jött ki jól a lépés, de óriásit küzdöttek és sikerült egy olyan eredményt elérniük, hogy lehetőségünk nyílt a TOP 10-be kerülni.
Kiemelendő Dávid Ferenc szövetségi kapitány munkája, hiszen a magyar csapat fejlődése megkérdőjelezhetetlen és évről-évre egyre komolyabb eredményeket tudunk elérni, öröm volt látni az olaszokat vagy bolgárokat, hogy a magyar fiúkat próbálták lesni, hogy mit mivel csinálnak és hol tartanak.
Minden segítő a szívét-lelkét beletette, hogy a szektorában a lehető legtöbb információt és segítséget tudja adni a versenyzőnknek, mindenkit dicséret illet – írja a Szövetség.
Szeretnénk gratulálni minden nemzetnek az elért eredményhez, különösképp a világbajnokságon harmadik helyen végző Csehországnak, a második helyen végző Bulgáriának és a világbajnokságot megnyerő Olaszországnak, akiknek a horgászatát még nézni is élmény.

Nagyon szépen köszönjük a több napon át tartó szurkolást, mindenkinek nagyon jól esett és extra motivációt jelentett esténként olvasni a buzdító kommenteket.
Hajrá Magyarország! – zárták bejegyzésüket.

(Forrás: MOHOSZ)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

30 kg feletti “pontycsoda” akadt horogra a hatvani A Beton-tóban!

gyilkosbalna

Tízezernél is több harcsát telepített a Szövetség a Tiszába és a Marosba!

gyilkosbalna

Újrakell vizsgáznia az inaktív horgászoknak!

gyilkosbalna