#talaljfogast
Image default

Több mint 300 résztvevővel ma veszi kezdetét a X. IBCC

Több mint 300 résztvevővel ma veszi kezdetét a X. IBCC! Hatalmas ünnep volt a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup megnyitója!

Végre itt a régen várt, legfrissebb és legizgalmasabb hír: 2024-ben először vesz részt 300 csapat a X. Adventer & fishing IBCC-n!

Erős mezőnyre és emlékezetes csatákra számítunk, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik majd ezt az eseményt! Minden jel arra utal, hogy az idei versenyre készülhetünk a legnagyobb izgalommal és lelkesedéssel. Nem is kell sokáig várni, hogy részt vehessünk a Balaton lenyűgöző eseményében! A verseny hamarosan kezdődik, így érdemes már most felkészülni a nagy megmérettetésre!” – közölte a weboldalán az IBCC.

 

Ahogy a korábbi években is, a horgászversenyről folyamatosan tudósítanak majd minden létező csatornájukon – írták. A horgászat szerelmesei a Fishing & Hunting Channel műsorán pedig április 20-tól 20.00 kezdettel élő bejelentkezéseket is követhetnek!

Hatalmas ünnep volt a X. Adventer & fishing International Balaton Carp Cup megnyitója! Minden csapat kihúzta azt a helyet, ahol a következő napokban megméretteti magát! – jegyezték meg Facebook oldalukon.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos a megnyitó rendezvényen

 

(Forrás: IBCC)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

2 kiló feletti dévérkeszeg vette fel a popup-ot az RSD-n!

gyilkosbalna

Itt a 2024-es Országos Horgászrend

gyilkosbalna

Süllő, csuka és balin ivadékokat telepítettek az RSD-be!

gyilkosbalna