#talaljfogast
Image default

Gyönyörű aranyhalakat csalt horogra a két új pellet

Gyönyörű aranyhalakat csalt horogra a két új pellet!  Rák József a Verpeléti horgásztavon tesztelte az új csalikat, amelyeknek a pontyok egyszerűen képtelenek voltak ellenállni. 

Nagyszerű képeket osztott meg a közösségi médiában Rák József, aki rendszerint a pontyokat veszi üldözőbe. Most éppen a Verpeléti horgásztavat látogatta meg. A sikeres pecáról egy rövid összefoglalót is megosztott a horgászat szerelmeseivel.

“A 2024.01.29-én a Verpeléti Horgásztó halait vettem ismét üldözőbe az idei 2 pellet újdonsággal ami a Lucifer és a Behemot voltak. Valamit a szintén újdonságnak számító piros spray amivel még vonzóbb lett a csemege.

 

A csali a már tőlem megszokott Feederhuligan Sárga 10mm popup volt csalitüskén 10es szakáll nélküli horgon felkínálva. Hogy mit fogtam???

18db pontyot tereltem szákba melyből 3 db gyönyörű koi is tiszteletét tette.

Melyik pellet volt a fogósabb?

A horgászat elején a Lucifer tűnt fogósabbnak, ám a Behemót kezdeti lemaradása után hamar felzárkózott és összesen 9-9 db pontyot adott mind két pellet. Nem etettem előre így csak annyi pellet került a vízbe (kb mindkét pelletből fél kg) ami a dobások során a kosárban volt.

 

Mindkét pellet ( Lucifer és Behemot ) is hozta a kötelezőt és a szép halakat. Ha ti is szeretnétek akár ilyen hidegben is szép halakat fogni nemsokára megtaláljátok az újdonságokat a www.feederhuligan.hu webshopunkon.

Horgásszatok sokat!” – zárta a beszámolót. Gratulálunk a szép fogásokhoz!

A Verpeléti Horgásztó

A Verpeléti Horgásztó Heves megyében a Mátra keleti lábánál, Verpelét nagyközségtől keletre, mintegy 3 km-re található. A 32 hektáros vízfelületet – melynek átlagos vízmélysége 2,5m – dombok és erdők szegélyezik, ezzel biztosítva a nyugodt és csendes kikapcsolódást.
A tógazda intenzív telepítéssel biztosítja a gazdag halállományt. A vízben a békés halak mellett a ragadozók is szép számmal előfordulnak. A horgászni vágyók a ponty, amur, kárász és keszegféléken kívül süllőt és csukát is akaszthatnak, valamint az utóbbi években egyre több méretes harcsa is horogra került, ezzel bizonyítva az állomány növekedését.

(Forrás: Rák József/Feederhuligan)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Janka, a szabadbattyáni óriás ponty is “elcsábult” a 60 órás peca alatt

gyilkosbalna

Ismét egy bődületes busa az RSD-ből!

szurkeharcsa

Hatalmas összefogással mentették meg a jég fogságába esett hattyút a Tisza-tavon!

gyilkosbalna