#talaljfogast
Image default

14 kilós gyönyörű pontyot fogott a hét éves angol kisfiú!

14 kilós gyönyörű pontyot fogott a hét éves angol kisfiú! Nem lehet a horgászatot elég korán kezdeni – mondhatnánk Thomas Taylor hatalmas tövese láttán! 

Angliában több nagy ponty van, mint valaha, de egy 30 font feletti (14 kg) hal még mindig különleges… különösen, ha csak hétéves vagy! – kezdte bejegyzését az Anglingtimes.

Ennyi idős ugyanis Thomas Taylor, aki nemrégiben egy guilfordi csendes víznél tett kiránduláson fogta ezt a 31 fontot (14 kg-ot) nyomó tőpontyot.

“Az apukájával horgászott a helyi tóban, és alig 15 perccel a botok bedobása után máris fogott egy halat” – mesélte a horgászoldalnak Thomas édesanyja, Kathrine.

“A hosszú, és küzdelmes fárasztás után Thomas apukája végül megszákolta a halat. Amikor meglátta, hogy a hatalmas hallal megdöntötte az egyéni rekordját, teljesen el volt ragadtatva!”

A hal egy rózsaszín wafterre kapott, és Thomas nagyon jó úton halad a sikeres pontyhorgász karrierje felé! – jegyezte meg az oldal.

Szabó Laci Látóképen fogja a nagyobbnál-nagyobb pontyokat!

Mi is beszámoltunk róla, amikor újra hatalmas pontyot csalt horogra Látóképen fiatal horgásztársunk, ifj. Szabó László! Laci hala most 16,10 kg-ot nyomott a mérlegen!

Ha egy üzlet beindul: fiatal horgászunk újabb sikere! – kezdte örömmel bejegyzését Facebook oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint írják, Ifj. Szabó László múltkori remek fogása után ismét egy gyönyörű pontyot tarthatott kamera elé, nem is akármilyet! A pocakos tőpontyról a mérlegelés után derült ki ugyanis, hogy nem rendelkezik egyedi azonosítóval, így egy chip nélküli hal lett az ifjú horgász újabb bravúros fogása, amellyel még különlegesebb az élmény és a trófea!

A SÚLYA 16,10 KG VOLT, ÉS UGYANÚGY A HORTOBÁGYI OLDALON HORGÁSZOTT, MINT A LEGUTÓBBI ALKALOMMAL.

További nagyon sikeres folytatást kívánunk fiatal horgásztársunknak! – írták büszkén!

Szívből gratulálunk mi is, és várjuk a menetrend szerinti következő nagy fogást!

Március elején is fogott egy majdnem 17-est Laci!

Ez aztán a férfimunka: 17 kilós pontyot fogott teljesen egyedül a fiatal horgász! – címmel írta meg akkor azonnal a gyönyörű fogást magazinoldalunk. Le a kalappal ifj. Szabó László előtt, aki a napokban egy hatalmas pontyot terelt szákba Látóképen!

A hónap elején ifj. Szabó László a hortobágyi-ág legelején próbálta kapásra bírni a pontyokat – osztotta meg közösségi oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint írják, az ifjú horgász rendszeresen jár már egy ideje Látóképre, de ezúttal teljesen egyedül vette üldözőbe a halakat.

A RÁTERMETTSÉGÉT MI SEM BIZONYÍTJA JOBBAN, HOGY EGY CSODÁS, 16,80 KG SÚLYÚ, POCAKOS TŐPONTYOT TERELT SZÁKBA TELJESEN EGYEDÜL!

Jó pár fiatal “bontogatja a szárnyait “Látóképen, mindig örömmel számolunk be az ő sikerekről (is), reméljük minél több követőjük lesz! Örömteli látni a halak iránti tiszteletet, és a természet szeretetét! Gratulálunk, csak így tovább! – írták a bejegyzésben.

(Forrás: Anglingtimes)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Megvan a hatodik 30 feletti ponty a Balatonból idén!

gyilkosbalna

Elkezdődött a IV. Harcsafogó OB – a hideg visszavetette a bajuszosok kapókedvét!

gyilkosbalna

Hihetetlen! 4 darab 2 méter feletti harcsát fogott Márkus Tamás!!!

gyilkosbalna