#talaljfogast
Image default

Mínusz 6 fokban fogta meg a bosnyák tó rekord pontyát a Quickbaits-csapat horgásza!

Mínusz 6 fokban fogta meg a bosnyák tó rekord pontyát a Quickbaits-csapat horgásza! A zord körülmények ellenére gyönyörű bajuszosok akadtak horogra, köszönhetően a kiváló csaliknak. Na, meg persze az ügyes horgásznak!

Horvát csapattársunk, Karlo Džebić, aki a Quickbaits Croatia- t erősíti, Bosznia-Hercegovinában járt horgászni barátjával, Damir Kovacevic-el – számolt be a Quickbaits közösségi oldalán a téli pecatúráról.

Éjjel -6 fok volt, ennek ellenére a tó mégsem volt befagyva. Ezt kihasználva, két tökéletes éjszakát töltöttek a Laminci Lake – en. Érkezésükkor ők sem gondolták volna, hogy ebben a hidegben ennyi pontyot, illetve tó rekordot fognak fogni.

Január 21.- én Karlo így megfogta a Laminci-tó legnagyobb halát, ami egy 20,30 kg – os tükörponty volt.

Biztosan mindenkinek a fantáziáját izgatja, hogy ebben a hidegben, ilyen zord körülmények között, mi volt az a csali, ami ennyi halat adott a fiúknak!? – teszi fel a kérdést a népszerű csaligyártó cég.

Természetesen nem más, mint a Quickbaits termékcsalád palettájáról az oldódó 20-as Sea- mino, illetve a szintén oldódó 20- as méretű Sweet -Dreams epres bojli – osztották meg nagy pontyok fogásához szükséges a “titkos” receptet.

Gratulálunk a Fiúknak, és külön gratuláció, mert ezt a nem mindennapi eredményt a helyi média is megírta.

Sok ilyen és hasonló eredményes horgászatot kívánok a Fiúknak! – zárta a bejegyzését Banka Pali, a Quickbaits vezetője.

Érdemes kipróbálni a Quickbaits termékeket?

A kérdés megválaszolásában segít nekünk Banka Pál, a cég képviselője. Mint a Quickbaits honlapján írja, sok barát és ismerős unszolására, 2019 elején vette a bátorságot és bojli gyártásba kezdtett. 6 éves kora óta űzi ezt a nagyszerű sportot, az utóbbi 12 évben csak a pontyokat kereste, többnyire bojlival. 2011 óta rendszeres résztvevője a Pontyfogó Magyar Bajnokságnak, ahonnan sikerült begyűjtenie – 4 magyar bajnoki címet – 2 alkalommal második helyezett volt – és 1 alkalommal a harmadik helyet érte el.

12 év alatt összegyűjtött tapasztalatot szeretné átadni minden termékével azoknak, akik aktívan szeretnének kikapcsolódni! 

(Forrás: Quickbaits)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Kérdezz-felelek : Horgászat Tirolban

szurkeharcsa

Csak tavaly 2265 kárókatonát lőttek ki a Balatonnál!

gyilkosbalna

Parti pergetőversenyt rendezett a KHESZ, jöttek is szépen a rablók

gyilkosbalna