#talaljfogast
Image default

Nagyot hajrázva, a 8. helyen zártunk az Európa-bajnokságon!

Nagyot hajrázva, a 8. helyen zártunk az Európa-bajnokságon! A második, záróforduló előtt a 12. helyen állt a magyar csapat.

A magyar csapat a 8. helyen zárta a Hollandiában megrendezett 28. Horgász Európa-bajnokságot. Franciaország megőrizte tegnapi elsőségét, magabiztosan nyerték a gall kakasok ezt a bajnokságot. Szlovákia lett a második, az angol csapat szép hajrával a harmadik helyet szerezte meg – tájékoztatott közösségi oldalán a Magyar Országos Horgász Szövetség – MOHOSZ.

Gratulálunk a fiúknak!

Korábban ezt írtuk:

Nem a legjobb sorsolást kaptuk az Európa-bajnokság 2. fordulójában; nagyon kell a szép hajrá! Jelenleg a 12. helyen áll a magyar csapat.

Megtörtént a Hollandiában jelenleg is zajló 28. Horgász Európa-bajnokság 2. fordulójának a sorsolása. Nem alakult a legszerencsésebben a magyar csapat számára, sajnos…

Katus Gyula A11, Nagy Benedek Zsolt B22, Csillag László C 12, Horváth László D1, Magyar Balázs E9 helyet kapta- közölte a Magyar Országos Horgász Szövetség – MOHOSZ. 

Mint írják, a D1-es kiemelt helynek örülhetünk, de az E szektorban, ahol a szélső helyek – bátran kijelenthetjük, hogy verhetetlenek – a szektor belső részét jó lett volna elkerülni. No, de ez van, mindent elkövetünk, hogy egy szép hajrával előrébb tudjunk végezni. Szurkoljatok! Hajrá magyar csapat! – kérte a Szövetség!

Sorsolás és eredmények itt követhetőek:

Korábban írtuk:

Megvolt a sorsolás az Európa-bajnokságon: így kezd a magyar csapat!

Megtörtént a sorsolás a hollandiai Európa-bajnokságon! – tájékoztatott Facebook oldalán a Magyar Országos Horgász Szövetség – MOHOSZ. A Szövetség által közzétett két csapatkép mellett pedig szemezgethetünk a szektorbeosztások között is! Hajrá magyarok! 

Gőzerővel készült a magyar csapat a hétvégi hollandiai Európa-bajnokságra!

Mint megírtuk tegnap, a magyar csapat megkezdte a felkészülést a hétvégére, hogy a Horgász Európa-bajnokságon Hollandiában tovább öregbítsék a magyar horgászsport hírnevét. Hajrá magyar csapat! – osztotta meg rövid bejegyzésében a Magyar Országos Horgász Szövetség – MOHOSZ.

 

(Forrás: MOHOSZ)

Halazin

 

 

KAPCSOLÓDÓ

5 ezer domolykó került a Marosba!

gyilkosbalna

Hatalmas amurral döntötte meg egyéni rekordját Heni az Élővíz-csatornán!

gyilkosbalna

Gyönyörű compókat telepítettek a Balatonba!

gyilkosbalna