#talaljfogast
Image default

Egy pazar rekordlistás ponttyal indította az új évet az ügyes ifihorgász!

Egy pazar rekordlistás ponttyal indította az új évet az ügyes ifihorgász! A hatalmas ponty 16,5 kg felettinek bizonyult mérlegléskor!

Örömteli volt az évkezdés a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség számára. Rögtön az év elején sikerült kapitális pontyokat szákba terelniük a rátermett horgászoknak. Mint írják bejegyzésükben, nem kellett sokat várni 2024 első rekordpontyaira, már január 3-án megérkezett az első bejelentés, két nappal később pedig egy ifihorgász első rekordlistás fogását könyvelhették el.

A fiatal Asók Gábor István segítette partra a gyönyörű tövest! A fogásról feltöltött adatlap tanúsága szerint

A PONTY TÖMEGE 16,520 KG VOLT, MELYHEZ 82 CENTIMÉTERES TESTHOSSZ, ÉS 66 CENTIS KERÜLET TÁRSULT.

A kapitális halat január 5-én, a délelőtti órákban terelte szákba a szerencsés horgász Makádnál. A „bajuszos” az etetésen felkínált lebegő pelletet vette fel. Az ifihorgász egy 3,6 m-es feeder bottal, 0.24-as monofil zsinórral küzdött meg a hatalmas ponttyal. A töves kapása szeles időben érkezett. A fárasztás nagyjából 15 percig tartott.

Gratulálunk a gyönyörű fogáshoz és sok-sok hasonló kapitális halat kívánunk!

Ő volt az első rekordlistás idén

Gigaponty köszöntötte az új évet az RSD-n! Kauremszki József ismét egy hatalmas pontyot segített partra a zord időjárás ellenére! – számoltunk be néhány napja az örömteli évköszöntésről.

Azt már megszokhattuk, hogy hatalmas, kapitális halak akadnak horogra sorra az RSD-n. Az év első kapitális halát Kauremszki Józsefnek köszönhetjük, aki szenvedélyes hangvételű beszámolójában osztotta meg a gyönyörű fogással kapcsolatos gondolatait!

“Téli ponty horgászat az Rsd-n! Első rekordlistás pontyot nekem sikerült megfognom 2024-ben az Rsd-n megtisztelő, és óriási szerencse is egyben.

ÓRIÁSI AZ ÖRÖM SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA JANUÁRBAN ELSŐ HORGÁSZATOM, ELSŐ ÓRÁIBAN MINDJÁRT REKORDLISTÁSSAL KEZDEAM AZ ÉVET HIHETETLENÜL BOLDOG VAGYOK!

A hal chipmentes szűz hal volt, még nem volt regisztrálva. 2024. januárt 3- át írunk, ilyenkor az emberek nagy része elpakolja télire a horgász felszerelését és várja a tavaszt barátokkal visszaemlékeznek 2023 túrákra és meleg szobában horgász filmeket néznek!

A DECEMBERI TÚRÁMAT 19,7 KG PONTYAL ZÁRTAM A 3 FOKOS DUNÁBÓL!

Hálás vagyok, hogy itt horgászhatok a kedvenc vizemen és köszönöm mindazoknak akik támogatnak nem utolsó sorban Gyula Németh a kiváló csalikért! Halőröknek köszönöm a profi hitelesítést. Óriási kitartás és elszántság kell a téli horgászathoz, de azt gondolom mindig megéri még ha az ember nem is fog semmit! Bakancs listámon szerepelt januári nagy ponty élővízen most ezt is kipipálhatom! Mi a jó még a horgászatban? :Jó levegő, csend, nyugalom nád susogása, táj, napkelte, napnyugta teljes relax. Hajrá Rsd! Tisztelettel : Kau-carp Rsd team-Mikbaits

(Forrás: RSD)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Újra harminc feletti pontyot tereltek szákba a Balatonból

gyilkosbalna

Károly Attila: “Felejthetetlen élmény gyerekkel horgászni”

gyilkosbalna

Nagy tervek a horgászat terén: bemutatták a Nemzeti Horgászturisztikai Stratégiát Budapesten

gyilkosbalna