#talaljfogast
Image default

Ez aztán a meglepetés: Gyönyörű pontyok lepték meg születésnapján Zsámár Fecót Várpalotán!

Ez aztán a meglepetés: Gyönyörű pontyok lepték meg születésnapján Zsámár Fecót Várpalotán! A srácoknak felejthetetlen pillanatokat szerzett az 5 napos horgásztúra. 

Szenzációs születésnapi pecáról számolt be nekünk Zsámár Fecó, aki barátaival töltött el néhány csodálatos napot Várpalotán.

“Sziasztok! Az idei születésnapomat sikerült pecával tölteni Várpalotán az S2 es horgásztón ahol 5 napot töltöttünk el Móricz Rolival és Móricz Bélával.

Bejelenkezés után elfoglaltuk a 14-es állást ami a tó legvégén helyezkedik el. A botok késő délután sikeresen a helyükre kerültek.

Első éjszakán az esős viharos idő meg hozta életem eddigi legszebb pontyát egy igazi mohás hátú tőpontyot amit egy szem 24mm Pinkpanter wafters bojlival sikerült megfognom. Súlya 15870 kg a neve JÓNÁS mivel a 13 kg feletti pontyokat chipelik…és ő már volt horgon. Sajna másnap elkeztek ívni a pontyok de pár szebb példány azért meglátogatott minket. Üdv Zsámár Fecó”

A tükrös és töves bandába gyönyörű spanyolok és amurok is beugrottak Zsámár Fecóékhoz a Farkincás tavon!

Mint korábban írtuk, Zsámár Fecómár gyermekkora óta horgászik. Mint legtöbbünk, ő is eleinte sima úszós és fenekezős módszerrel kergette a halakat. Aztán 12 éve a bojlis horgászat szerelmese lett. Mint elárulta nekünk, főként bányatavakon horgászik és próbálja a nagyobb testű pontyokat és amurokat elcsípni.

“Az idei szezont sikerült újra kedvenc tavamon, a Farkincás tavon kezdeni Móricz Rolival. A gyönyörű vízen április 2-5.-ig próbáltuk üldözőbe venni a kapitális halakat.” – osztotta meg velünk április közepén Fecó.

Mint írta, az időjárás elég szeszélyes volt, nappal 25 fok, éjjel 2 fok. Ettől függetlenül a halak nagyon aktivak voltak. Sikerült sok szebb példányt is elcsipniük.

A LEGNAGYOBB EGY 16,50 KG PIKKELYES VOLT,  AMIT CFB CREAM DREAM 24 MM WAFTERSAL SIKERÜLT MEGFOGNI.

Fecó azt is elárulta, hogy a peca alatt minimális pellet és magmix keveréket használtak etetésnek. Az előkéjét pedig Anaconda termékekből állitotta össze.

Gratulálunk a szép fogásokhoz!

(Forrás: Zsámár Fecó)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Másodszor lett magyar bajnok a III. Trout Area OB. döntőjének győztese

szurkeharcsa

Vörös lett a Sebes-Körös egyik ága a szennyezés miatt Romániában

gyilkosbalna

Ötezer előnevelt kecsegét telepített a Szövetség a Dunába

gyilkosbalna