#talaljfogast
Image default

A Tisza-tó legnagyobb tükröse után a vízterület abszolút rekordpontyát is kifogta Czifra Antal!

A Tisza-tó legnagyobb tükröse után a vízterület abszolút rekordpontyát is kifogta Czifra Antal! Az Abádszalóki-medencében kapitális,  rekord méretű példányokat sikerült megakasztania.

Czifra Antal szinte hihetetlen bravúrokat hajtott végre az elmúlt napok során. A Tisza-Tavi Sporthorgász egymás után kétszer is beszámolhatott rekoddöntéséről.

Elsőnek egy 25,2 kg-os tükörpontyot csalt horogra péntek reggel, mely a halfajt illetően a tóból az eddigi legnagyobb kifogott példánynak számít

Tegnap este, szinte már hihetetlen módon újabb fantasztikus hírt közölt  a Tisza-Tavi Sporthorgász közösségi oldala.

“ÚJ TISZA-TÓ REKORD SZÜLETETT!!!
A héten sok szép fogásról tudtunk beszámolni. Pár nap alatt több, 25 kg feletti pontyot hitelesítettünk.
Czifra Antal horgásztársunk tegnap már elkápráztatott bennünket egy gyönyörű tükrössel, mely a legnagyobb hitelesített tükrös jelenleg ezen a vízen. Azonban tudta überelni ezt is.
A Tisza-tó eddigi legnagyobb pontya
Ma a reggeli órákban ugyanis új Tisza-tó rekordot állított be. Hosszú fárasztást követően egy 31,50 kg-os tőpontyot sikerült megszákolnia.

Kollégáink a fogást hitelesítették és megvizsgálták a halat. Kiderült, hogy ugyanaz a példány, ami tavaly az I. IWCC versenyen megfogott legnagyobb volt, amit Gebei Béla 30,37 kilogrammal megfogott. A hal jó egészségnek örvend, sőt az elmúlt időszakban, több mint 1 kilogrammot gyarapodott.

 


Antalnak ezúton is gratulálunk bravúros fogásaihoz, biztosak vagyunk benne, hogy feledhetetlen élményekkel távozik.” – írták beszámolójukban.Gratulálunk a fantasztikus eredményhez!

Hatalmas bajszosok lakják a vizet, erről árulkodik nemrég  írt cikkünk is

27 kg feletti kapitális ponty került horogra a Poroszlói-medencéből! Számolt be róla a Tisza-Tavi Sporthorgász közösségi oldala.

Baráti Béla neve már ismert lehet a Tisza-tavi pontyhorgászok körében. Az elmúlt években számos rekordfogással büszkélkedhetett a mezőkövesdi horgász.

Tavaly májusban másfél kiló híján majdnem megdöntötte a Tisza-tó pontyrekordját.

Tavalyi 26+os ponty

Emellett több kapitális ponty megfogása köthető nevéhez. Idén sem tétlenkedik, hisz a Tisza-Tavi Sporthorgász kft. a tegnapi napon számolt be egy újabb BIG bajszos megasztásáról, mely szintén a spori érdeme.

“Szeretném megosztani önökkel, kapitális ponty fogásomat, amit szerdán hajnalban sikerült horogra csalnom néhány fotó erejéig.
A halat a Poroszlói-medencében sikerült fognom, súlya 27,20kg volt.
Tavaly április végén sikerült ugyanígy egy 26,80kg tőpontyot fognom, és nyáron egy 25 kg fölötti is. Így már három darab 25 kg fölötti hallal büszkélkedhetek.
A halat bojlis módszerrel fogtam.

Köszönöm ennek a csodás víznek hogy itt horgászhatok.” – olvashatjuk a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. Weboldalán található beszámolóban.

Gratulálunk a gyöngyörű halhoz!

(Forrás: Tisza-Tavi Sporthorgász Kft weboldal és Facebook)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Így ápolják a halakat a Diana és Zoltán Horgásztavon

gyilkosbalna

Egy 5 kilós koi ponty is beköszönt a fanatikus hölgy horgász szezonindítóján!

szurkeharcsa

Hatalmas meglepetésre angolna akadt horogra a Fűzfás-zugi-holtágon!

gyilkosbalna