#talaljfogast
Image default

Tíz darab, tízkiló feletti tok jött a tízórás pecán, tíz méterre a parttól!

Tíz darab, tízkiló feletti tok jött a tízórás pecán, tíz méterre a parttól! Szenzációsan sikerült a tokhal vadászat Szászpán! 

Az országos hírnevű Szászpa Horgásztó az 5-ös főút 65-ös kilométerénél található, Lajosmizsétől 1,5 km-re Budapest felé. A gyönyörű természeti környezetben fekvő horgásztó két külön tóból áll. Egy 4,5 hektáros nagyobb tó, amiben közkedvelt őshonos fajták gazdagon találhatók, 20 db horgászhellyel. Emellett egy kisebb, 0,5 hektáros tó, ami a biztos fogás érdekében – egyfajta vígasztóként – tömve van kisebb halakkal, 5 db horgászhellyel várja a horgászokat.

Számos alkalommal számolt be magazinoldalunk is gyönyörű rekordfogásokról.

Most is hasonló a helyzet: a remek baráti pecán a 10-e szám dominált.

Hiszen a srácok tíz darab, tízkiló feletti tok jött a tízórás pecán, tíz méterre a parttól!

Félig fagyott tó? 10 óra peca alatt 10 tok? Igen, Gergőék pecájának ez volt a mérlege. – írta bejegyzésében a Szászpa Horgásztó.

Vajon mi lehetett a titkuk? -tették fel a kérdést, és szerencsére el is árulták!  Mint írták, egy kis sétát követően, a 4-es és 5-ös stég előtt szerencsére találtak horgászható vízfelületet.  “A kb 10 órás horgászat alatt, összesen 10 db tokot sikerült fognunk 10-19 kiló között!

Bár a 20 plusszosak most elkerültek minket, azért csalódottak nem voltunk az eredménytől és még az időjárás is nagyon barátságos volt velünk!  A tokok mind a parttól 10 méterről jöttek, halibutos etetésre, a csali pedig lazackocka és Yoda illetve Ébredő erő pop up volt.”

Gratulálunk a srácoknak!

Nemrég 3 húszpluszost sikerült partra csalni Szászpán

Három bivaly erős , 20+os tokhal és egy méretes ponty is beköszönt Szászpán a 24 órás peca alatt!

Szabó Ádámék visszatérő vendégként látogatták meg a Szászpa Horgásztót. Jó szokásukhoz híven a már bevált 14-es állást választották az elmondásuk szerint “rövidke” ,  24 órás horgászathoz. Habár a tó “legje” , a 37 kilós Nagy Fehér most nem mutatta magát, azért “kisebb” tesóit odaküldte a csapathoz.

“Szerencsére ismét nem úsztuk meg hal nélkül.” – írták a srácok Krisztának, a rendkívül kedves és vendégszerető tógazdának.

  

Az egész napos horgászat során

HÁROM KOMOLY ERŐVEL RENDELKEZŐ 20+OS TOKHAL AKADT HORGUKRA, A MAGUK 26.4 KG , 25 KG ÉS 23 KG TESTSÚLYÁVAL.

A hatalmas tokok mellett egy 12 kilós ponty is partra került.

A 12 kg-os meglepetés ponty

Ádámék beszámolója szerint halibut pelletes etetésre, és szintén halibut pelletes, valamint pop-upos horogcsalira jöttek ezek a gyönyörűségek.

(Forrás: Szászpa Horgásztó)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Bőven lesz hal a Balatonban jövőre – remekül sikerült az idei évi telepítés!

gyilkosbalna

Megvan az első 30+os ponty az IBCC-n!

gyilkosbalna

Lenyűgöző színű kék homár akadt brit halászok hálójába!

gyilkosbalna