#talaljfogast
Image default

Tucatjával fogta a szebbnél-szebb pontyokat a fiatal Aleksza Gergő!

Tucatjával fogta a szebbnél-szebb pontyokat a fiatal Aleksza Gergő! 

Nagy halak jó kezekben-újabb remek fiatal sikerek! – írja Facebook bejegyzésében a Látóképi-tározó.  Mint megjegyzik, mindig örömükre szolgál, ha ifjúsági horgászok szép eredményeivel jelentkezhetünk.
Aleksza Gergő két ízben is járt Látóképen az elmúlt hetekben: előbb a debreceni, majd a hortobágyi ágban bizonyította felkészültségét és rátermettségét!

 

Előbb egy 18,95 kg súlyú tőpontyot fogott kisebb társaival együtt a debreceni ágban, majd a hortobágyi oldalon sikerült becsapnia szép pontyokat, ott 14,50 kg volt a teteje.

Mint írják, Geri dobós horgászatán fűszeres ízű bojlit használt mindkét esetben, és itt is meg kell említenünk a példamutató hozzáállást a halvédelem esetében – jegyezték meg.

Gratulálunk, csak így tovább!

Újra hatalmas pontyot csalt horogra Látóképen fiatal horgásztársunk, ifj. Szabó László!

Magazinoldalunk is örömmel számolt be róla, hogy Laci hala 16,10 kg-ot nyomott a mérlegen!

Ha egy üzlet beindul: fiatal horgászunk újabb sikere! – kezdte örömmel bejegyzését Facebook oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint írják, Ifj. Szabó László múltkori remek fogása után ismét egy gyönyörű pontyot tarthatott kamera elé, nem is akármilyet! A pocakos tőpontyról a mérlegelés után derült ki ugyanis, hogy nem rendelkezik egyedi azonosítóval, így egy chip nélküli hal lett az ifjú horgász újabb bravúros fogása, amellyel még különlegesebb az élmény és a trófea!

A SÚLYA 16,10 KG VOLT, ÉS UGYANÚGY A HORTOBÁGYI OLDALON HORGÁSZOTT, MINT A LEGUTÓBBI ALKALOMMAL.

További nagyon sikeres folytatást kívánunk fiatal horgásztársunknak! – írták büszkén!

Szívből gratulálunk mi is, és várjuk a menetrend szerinti következő nagy fogást!

Március elején is fogott egy majdnem 17-est Laci!

Ez aztán a férfimunka: 17 kilós pontyot fogott teljesen egyedül a fiatal horgász! – címmel írta meg akkor azonnal a gyönyörű fogást magazinoldalunk. Le a kalappal ifj. Szabó László előtt, aki a napokban egy hatalmas pontyot terelt szákba Látóképen!

A hónap elején ifj. Szabó László a hortobágyi-ág legelején próbálta kapásra bírni a pontyokat – osztotta meg közösségi oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint írják, az ifjú horgász rendszeresen jár már egy ideje Látóképre, de ezúttal teljesen egyedül vette üldözőbe a halakat.

A RÁTERMETTSÉGÉT MI SEM BIZONYÍTJA JOBBAN, HOGY EGY CSODÁS, 16,80 KG SÚLYÚ, POCAKOS TŐPONTYOT TERELT SZÁKBA TELJESEN EGYEDÜL!

Jó pár fiatal “bontogatja a szárnyait “Látóképen, mindig örömmel számolunk be az ő sikerekről (is), reméljük minél több követőjük lesz! Örömteli látni a halak iránti tiszteletet, és a természet szeretetét! Gratulálunk, csak így tovább! – írták a bejegyzésben.

(Forrás: Látóképi-tározó Facebook oldala)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Mi is az a csalogató etetés, és miért ne vigyük túlzásba?

szurkeharcsa

Remek hír mára: a látóképi nádasok biztonságos takarásában költenek a nyári ludak!

gyilkosbalna

Hatalmas heringcápa tetemét mosta partra a víz

gyilkosbalna