#talaljfogast
Image default

Gyönyörű 20-as töves került matracra az RSD-n!

Gyönyörű 20-as töves került matracra az RSD-n! Müller Klaudia Andrea áprilisi pontya a délelőtti órákban vette fel a bojlit. 

Azt már megszokhattuk, hogy hatalmas, kapitális halak akadnak horogra sorra az RSD-n. Legnagyobb örömünkre, a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség rendszeresen be is számol a legnagyobb fogásokról közösségi oldalán. Most egy szép tőpontyfogást osztottak meg a horgászat szerelmeseivel.

A fogásról feltöltött adatlap tanúsága szerint

A PONTY TÖMEGE 19,800 KG VOLT, MELYHEZ 77 CENTIMÉTERES TESTHOSSZ, ÉS 76 CENTIS KERÜLET TÁRSULT.

A kapitális halat április 6.-án, a délelőtti órákban terelte szákba Müller Klaudia Andrea Dömsödnél. A „bajuszos” a pelletes etetésen felkínált bojlit vette fel. A horgász hölgy egy 3,6 m-es 60-140 grammos bottal, 0.25-ös monofil zsinórral horgászott, és a csalit egy 10-es horogon kínálta fel. A töves kapása derült,. gyenge szeles időben érkezett. A fárasztás partról történt és mindössze 10 percig tartott.

Gratulálunk!

Többségben vannak a férfi horgászok, de növekszik a női horgászok száma is!

Magyarországon mintegy 870 ezer regisztrált horgász van. A horgászok között többségben vannak a férfiak (88%), ugyanakkor egyre növekszik a női horgászok száma is, jelenleg több mint százezren vannak. A gyermekhorgászok 80 ezren (3-14 éves korig), az ifjúsági horgászok 15 ezren (14-18 év között). Tavaly közel 20 ezer külföldi horgász volt és 14 ezer turista állami horgászjegyet kiváltó „alkalmi” horgász is regisztrálva lett.

(Forrás: Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség)

Halazin

 

KAPCSOLÓDÓ

Minden alkalommal 3 órát utaznak, hogy ilyen gyönyörű tokokat fogjanak Szászpán!

gyilkosbalna

Betolakodó vörös rák jelent meg tömegesen a szomszédban, a magyar határtól nem messze

gyilkosbalna

Betiltották a tűzijátékot, így nem menekültek el a vadludak a tatai Öreg-tó mellől

gyilkosbalna