#talaljfogast
Image default

A 24-es ponty fotózásakor húzta el a botot a másik 24 kilós!

A 24-es ponty fotózásakor húzta el a botot a másik 24 kilós! Ritkán fordul elő ekkora szerencse, bár ehhez a jó csali és az ügyes horgász is kellett!

A Bait Bait ismét durrant Palotáson! Vincze Ádám tökéletes szezonkezdésével! – írja boldogan a Bait Bait közösségi oldalán.

Mint megjegyzik, a 20 mm-es YO-DA bojlival egy 24,65 kg-os gyönyörű tükröst sikerült fognia Ádámnak.

A hal fotózása közben elhúzta a másik botját is! Az eredménye egy bomba pikkelyes lett, mely szintén jó súlyban volt, mérlegeléskor 23,92 kg-ot nyomott! Utóbbi fogás esetében az Álmok Tengere bojli volt a nyerő, szintén 20 mm-es méretben – írták.

Gratulálunk!

A balatoni gigaponty is a Bait Bait-et vette fel!

Megdőlt a balatoni pontyrekord: 34,8 kilós pontykirály ült fel a “magyar tenger” trónjára! A fárasztása partról történt és 15 percig tartott!

“Hajnalban Török Mihály horgásztársunk besétálós, dobós módszert alkalmazva sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon!” – osztotta meg a szenzációs fogás hírét a múlt héten Balatoni Hal közösségi oldalán!

Kiemelték, hogy

A FANTASZTIKUS TŐPONTYOT 34,8 KG-OS TÖMEGGEL MÉRLEGELTÉK A HELYSZÍNEN KOLLÉGÁIK.

A horgász elmondása alapján a hal lassú húzós kapással jelentkezett a dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 db 24 mm-es banános-krilles bojlira. A fárasztás megközelítőleg 15 percig tartott.
Mihálynak gratulálunk a fogáshoz, a segítőknek pedig köszönjük a közreműködést! – írták.

További érdekességként a Balatoni Hal a poszt egyik kommentjében megjegyezte, hogy a most kifogott hatalmas ponty már régi ismerős, hiszen Gödry Zoltán legelőször már partra segítette, még  2016-ban! A ponty ekkor 20 kilós volt.

Bait Bait bojlira kapott a rekorder

Bait Bait csalik hosszú évekkel korábban a Balatonon születtek meg… Az elmúlt napokban, hetekben csodálatos fogásokról kaptunk képeket és beszámolókat, azonban az, ami reggel történt, egyszerűen leírhatatlan… – írja lelkesen a bojligyártó cég közösségi oldalán.

El sem kezdődött a szezon, de sorban érkeznek már a kapitális fogások. Örömmel emlékeztetett a cég, hogy Török Mihály Horgásztársunk számára emlékezetesre sikerült a mostani balatoni túrája a középső medence déli partján, Fonyód térségében, ugyanis egy rövid ideig kezében tarthatta a Balatonból eddig kifogott legnagyobb pontyot! Besétálós módszert alkalmazott, a hivatalos mérlegelést a vízkezelő szervezet, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. végezte, a csodálatos pikkelyes 34,8 kg-ot nyomott.

A NYERŐ CSALI A MÁR-MÁR LEGENDÁS RODIN BOJLI VOLT, 24 MM-ES MÉRETBEN.

Az igazi pontymágnes banán-krill ízesítésű, magas fehérjetartalommal rendelkezik. Egészen elképesztő, hogy a Bait Bait termékek segítségével újra balatoni pontyrekordot ünnepelhetünk! Gratulálunk a fogáshoz! Hajrá Bait Bait! – zárták büszkén bejegyzésüket.

Magazinoldalunk nevében mi is gratulálunk a lenyűgöző fogáshoz!

(Forrás: Balatoni Hal, Bait Bait)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Tök egyszerű a balinpergetés. Vagy mégsem?

szurkeharcsa

30 kg feletti “álomhal” a hatvani A Beton-tóból

gyilkosbalna

Közel 400 ezer előnevelt csuka került most a Balatonba!

gyilkosbalna