#talaljfogast
Image default

Eperlekvárral felturbózott csali kellett a kapitális halaknak a Mókus tavon!

Eperlekvárral felturbózott csali kellett a kapitális halaknak a Mókus tavon! F&F – Fishing Fanatic Team tagjai gyönyörű halakat fogtak a hideg víz ellenére!

Visszatérés a Mókus Horgásztóra! – címmel tette közzé érdekes bejegyzését közösségi oldalán a F&F – Fishing Fanatic Team.

Beszámolójukban nemcsak a kapitális halak fényképeit osztották meg, hanem elárulták a “tuti” csali receptjét is. Lássuk, hát akkor, hogy mi a trükk! Íme a beszámoló: 

“Ahogy azt már egy korábbi beszámolómban említettem, tervben volt egy újabb horgászat itt még az idei év folyamán. November első hétvégéjén erre sor is került, de ezúttal Soma is velem tartott erre a 48 órás túrára. 
Egy markáns lehűlésbe csöppentünk bele, ami az első őszi nagyobb hidegfront volt, jelentős csapadékkal tarkítva. Ami utólag kiderült a halak számára sem kedvezett, nem csak nekünk kellett az elemekkel harcolni, a peca is agyalósra sikeredett. Ismét a PVA Bag-es és az etetőhajós módszer volt főszerepben.

Ezúttal a PVA-s megoldás bizonyodott végül jobbnak, a jelentős áttörést viszont az M. Baits International Kft. Halas bojlija hozta, melyből egy szem 20mm-es változat került a SEDO Fishing előkötött Ronnie Rig-es szerelékünkre. A bag-et pedig “szétaromázva” M.Baits Smoky Jelly Eperlekvár géllel felturbózva sikerült még fogósabbá tennünk, hogy elcsípünk néhány szebb halat! 

Mónus Milán & Fekete Soma – Fishing Fanatic Team”

A Mókus horgásztó kedvelt nagyhalas víz

Mókus horgásztó 2005. április elején nyílt meg. A tó Magyarkeszi és Felsőnyék között közvetlenül a műút mellett 10 hektáros területen található.

A 4,5 HEKTÁROS TÓ A MEDERRENDEZÉST KÖVETŐEN 0,9M – 2.2M MÉLYSÉGIG MÉLYÜL, AZ ÁTLAGOS VÍZMÉLYSÉG 1,5 MÉTER.

A tó kellemes kikapcsolódást nyújtha a horgászni vágyóknak és természetesen szeretteiknek is. Főzési, sátorozási, esténként tűzrakási lehetőséggel kiegészítve állnak vendégeik kulturált pihenése és kikapcsolódása szolgálatában. Sátorozni vágyók, zöld területen személyenként napi jelképes összegért felejthetetlen élményben részesülhetnek. A kifogott hal napi áron megvásárolható. A jegyeket helyben, a tógazdánál vásárolhatják meg. A Mókus horgásztó Iregszemcsétől 10 km-re a műút mellett található, Magyarkeszitől 1 km-re Felsőnyék felé – közlik a tó üzemeltetői honlapukon.

(Forrás: F&F – Fishing Fanatic Team)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Megtartotta éves közgyűlését a MA-HAL

gyilkosbalna

A Tisza-tónál is megkezdik a kárókatonák gyérítését

szurkeharcsa

Bonyolódik a helyzet: Amerika is beszáll a kínai-japán “halász-háborúba”

gyilkosbalna