#talaljfogast
Image default

A betörő hidegfront hozta a 15+os pontyokat a népszerű hajdúsági vízen!

A betörő hidegfront hozta a 15+os pontyokat a népszerű hajdúsági vízen! Szatmári Marcell számára szerencsét hozott a lehülés Látóképen.  

“Őket is a hidegfront hozta: két 15 kg fölötti pocakos tőponty” – kezdte közösségi bejegyzését a Látóképi-tározó. 

Mint megjegyezték, ismét a hortobágyi ágban (annak is a közepén) fogott halakkal jelentkeznek: Szatmári Marcell osztotta meg velük fogásait, aki a múlt héten ezt választotta horgászata helyszínéül.

Hogy ez jó döntés volt, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy két szép hal lett a jutalma: egy 16 kg, illetve egy 15,70 kg súlyú tőponty.

– emelték ki bejegyzésükben.

Köszönjük a képeket és gratulálunk a fogásokhoz! – zárták bejegyzésüket.

Múlt héten egy 10-es csuka robbant rá a finomszerelékesre Látóképen!

Magazinoldalunk is beszámolt róla, hogy egy gyönyörű, 10-es csuka vitte el a finomszerelékest Látóképen! Dr. Szűcs István a hortobágyi oldalon próbálkozott finom szerelékes módszerrel békés halakat fogni, amikor is hatalmas meglepetés érte.

Nem várt vendég a hortobágyi ágban: újabb kapitális csuka Látóképen! – indította bejegyzését közösségi oldalán a Látóképi-tározó.  Mint írták, korábban is beszámoltak már nagytestű ragadozó halak fogásáról, és most szerencsére egy újabb ilyen hírrel szolgálhatnak az oldalunkat követőknek.
Április elején egyesületük elnöke, Dr. Szűcs István a hortobágyi oldalon próbálkozott finom szerelékes módszerrel békés halakat fogni, amikor is hatalmas meglepetés érte: egy közel 10 kg-os (egészen pontosan 9,70 kg súlyú! ) csuka vette fel a nem éppen neki szánt csalit.

A szolgálatban levő kollégáik a helyszínre siettek, ahol hitelesítették is gyorsan a fogást. A gyönyörű példány pedig hamar vissza is nyerte szabadságát a fotó után, és mehetett is tovább rettegésben tartani a fehér hal állományt! – zárták a bejegyzést.

(Forrás: Látóképi-tározó)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Szép számmal érkeztek süllők Látóképre

gyilkosbalna

Ezer tonna műtrágyával süllyedt a Dunába egy uszály a szerbiai Palánknál

szurkeharcsa

A pontyok is birtokba vették új lakóhelyüket Látóképen

gyilkosbalna