#talaljfogast
Image default

Gyönyörű compópárost terelt szákba Látóképen az ügyes rakós horgász!

Gyönyörű compópárost terelt szákba Látóképen az ügyes rakós horgász! A két szép doktorhal a népszerű tó sekélyebb részén akadt horogra.

Soltész Lóri rendszeres szereplője oldalunknak, hiszen egyesületi tagunk rakós botos módszerrel évek óta hihetetlen fogásokat produkál, amit örömmel osztunk meg! – kezdte beszámolóját a Látóképi-tározó közösségi oldalán.

Mint írják, Lóri is elkezdte a szezont, és pár pontyot és keszeget is fogott február végén, de múlt vasárnap nem akármilyen halakkal gyarapította fotó albumát! A napos, enyhén szeles időben a tó sekélyebb részén próbált szerencsét, és két kapitális gyönyörű compó lett a jutalma:

a nagyobbik 2,20 kg,a kisebbik 1,50 kg volt!

Emelett két kisebb ponty is jelentkezett horgásztársunknàl. Gyönyörű szép fogások, melyhez ezúton is gratulálunk ! Soha rosszabb kezdést, kíváncsian várjuk a folytatást! – zárták soraikat.

A remek halakhoz mi is csak gratulálni tudunk!

15 kilós tőponty és egy 2-es compó rakóssal!

Soltész Lóránt tavaly is “varázsolt” a rakóssal a Látóképi-tározón. 

A tavalyi évben szenzációs és roppant eredményes pecákat produkált Soltész Lóránt, aki finom szerelékkel kergette a tó halait – írta közösségi oldalán a Látóképi-tározó.

Mint megjegyzik a számok és az eredmények önmagukért beszélnek, nem véletlenül kezdenek egyre többen hasonló horgászmódszeren gondolkodni.

Természetesen köszönik a csodálatos halas képeket és sorokat, és gratulálnak az egész éves kimagasló teljesítményhez! Az alábbiakban olvasható egy újabb beszámoló a sikeres horgásztól, melyben szerepel két rekord listás hal október végéről, illetve rövid évzáró is.

Üdvözletem!
Sajnos az idei év is véget ért, legalábbis rakós boton.
Az idei évben nehezen indult meg rakós távon a nagyobb testű ponty, de bepótoltam a végére. Összegezve az évet, eszméletlen darabszámú pontyot sikerült szákba, és matracra terítenem az idén. A legdurvábban számolva is 200-300 db .

Zárásképpen még október legvégén sikerült egy 15.10 kg gyönyörűséget matracra fektetnem, és ráadásnak egy nem minden napi fantasztikus compót ,melynek súlya 2.05 kg volt !!
Soha rosszabb évzárást, no és persze ilyen évet !!
Vigyázzunk rájuk, óvjuk, védjük halainkat még sok sok ilyen évet szeretnék!’
Üdvözlettel: Soltész Lóránt

A rakós bottal fogott nagytestű halai országos szinten is elismeréseket váltottak ki az elmúlt évben a horgász berkeken belül, teljes joggal! Ez, természetesen Látóképnek is egy nagyszerű visszhangot ad, amellett hogy horgásztársuk tényleg nem mindennapi élményekkel gazdagodik hétről-hétre.

Gratulálunk a nagyszerű fogásokhoz és további szép sikereket kívánunk!

(Forrás: Látóképi-tározó)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Zöldkagylós dupla-bojli tetszett meg a 21-es balatonkenesei tövesnek

gyilkosbalna

Nagy meglepetésre, egy hód lakik a budapesti Rákos-patakban!

gyilkosbalna

Nagyon akartak halat: az egyik rapsic 5 bottal harcsázott, a másik varsázott!

gyilkosbalna