#talaljfogast
Image default

Kapitális pontyokat ad a lehülő Balaton. 20 kg feletti példány is beköszönt a bojlis túrán!

Kapitális pontyokat ad a lehülő Balaton, 20 kg feletti példány is horogra akadt a bojlis túrán! Ezt bizonyítja a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. munkatársainak egyhetes kiruccanása.

Szabó Gábor István (Pipsi) és Varga Marcell (Cika) a a nyugati medence északi partján, Balatongyörökön sikeres hetet tudhatnak maguk mögött. Horgászatuk során sok szebb halat sikerült szákbaterelniük, melyek közül három példány igazán termetes volt.

Elmondásuk szerint a halak éjszaka és korán reggel voltak aktívak.

-írják a Balatoni Hal facebook bejegyzésében.

A bandanagyok közt beköszönt egy  20+ is!

Varga Marcell (Cika) november 16-án kifogta immáron  második 20 kg feletti balatoni óriását. A halőr 21.26 kg-mal mérlegelte le a nagy bajszost a helyszínen.

Varga Marcell (Pipsi) sem maradt kapitális fogások nélkül. Neki egy 18 kg-os tükröst, és egy hasonló méretű, 18 kg-os tőpontyot sikerült akasztania a reggeli órákban.

A fűszeres ízvilág kiemelkedően jól működött a Srácoknál.

-olvashatjuk a beszámolóban.

Gratulálunk a sikeres, szép fogásokkal zárt pecához!

Az ősz folyamán mások is komoly fogásokkal telt túrákról számolnak be.

Belenyúltak a tutiba: 26kg feletti ponty is jött a hat napos balatoni behúzós túrán! A brutális töves egy 30 mm-es bojlira “csábult el”.

Nem tétlenkednek a nagyhalas horgászok a Balaton-parton, hiszen sorra jönnek a jó hírek a „magyar tenger” mellől! Pár napja újra kapitális fogásról számolhatott be a Balatoni Hal, amely a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos közösségi oldala.

Mint bejegyzésükben kiemelik, Horváth Máté a 6 napos behúzós horgásztúráján, Balatonmáriafürdőn, több szép fogás mellett egy a gyönyörű 26kg feletti tövest terelte sikeresen a merítőjébe.

A hal a déli órákban, 450m-es távról érkezett, egy szem 30 mm-es bojlira.

A szerencsés horgász egyébként több 10 és 15 kilogramm feletti pontyot is fogott az emlékezetes horgásztűra során!

Fenyvesen pár napja jött egy szép 20-as

Banános-rákos bojli lett a veszte a balatoni húszas tükrösnek! A fenyvesi ponty mérlegléskor 20,7 kg-ot nyomott. Pár napja számoltunk be arról, hogy Vincze Ádám horgásztársuk nemrégiben fektette bölcsőbe a képen látható pazar példányt.

A horgász Balatonfenyves térségében húzta be végszerelékeit. Csalinak pedig, egy szem 30 mm-es bojlit alkalmazott a hajszálelőkén banános-rákos ízben. 

MÉRLEGELÉSKOR A GYÖNYÖRŰ PONTY 20,7 KG-OT NYOMOTT!

Gratulálunk a gyönyörű fogásokhoz!

(Forrás: Balatoni Hal)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

22 kiló feletti gyönyörű pontyot fogott a magyar tengeren Fiona Secker, az osztrák horgász hölgy

gyilkosbalna

Elsüllyesztettek egy jachtot a gyilkos bálnák Gibraltálnál

gyilkosbalna

Rászoruló gyerekekért pecáztak a Mikulások – Visszatekintő

szurkeharcsa