#talaljfogast
Image default

Tüzijátékot rendezett a Prémium Mag Mix csapata Törökbálinton: egyszerre 3 botot is húztak a pontyok!

Tüzijátékot rendezett a Prémium Mag Mix csapata Törökbálinton: egyszerre 3 botot is húztak a pontyok! Az egy napos peca eredménye: 30 ponty és 3 tokhal lett! 

Palla Bálint horgásztársunk egy nem mindennapi horgászatról szóló beszámolót osztott meg portálunkkal! A Prémium Mag Mix csapattagjaként egy napot töltött el társával, a Törökbálinti Horgászparkban. A két technikás horgász igazi tüzijátékot rendezett: mázsa fölött fogták a pontyokat és pár gyönyörű tokhal is beugrott!

Olvassuk hát élvezettel Palla Bálint beszámolóját, és lessük el a trükköket!

” A decemberi horgászat kihívásokkal teli, ám felejthetetlen élményeket kínál. A csendes, kopár táj és a hideg ellenére aktív halak megmérettetése egyedi örömöt nyújt, ráadásul kevesebb horgász van a parton, így a természet közelségét intimebben élvezheted.

Mai nap a Törökbálinti Horgászparkba látogattunk el. Nyitásra már a kapuban voltunk, vártuk, hogy kiváltsuk a napijegyet és elfoglaljuk az általunk vélt legjobb állást. A reggeli órákban a halak nagyon nehezen jöttek egy-két keszeg látogatott meg minket, de amint több etetőanyag került a vízben megjelentek a pontyok.

 

Method technikát használtunk, hiszen úgy gondoltuk hogy most lehetőleg koncentráltabb etetésre lesz szükség. Kosárba kétféle méretű pellet került . A hajszálelökékre pedig a Prémium mag mix különféle waftersei került. Ebben a hideg időben úgy gondoltuk az édes ízű csalik jól fognak működni.

Ezért a választásom a Vajsav-ananászra és a Mangó-chilire esett.

 

Ahogy mentünk bele a délelőttbe egyre csak sűrűbben jöttek a kapások.

Többször fordult olyan elő dupla kapás vagy Tripla kapás

Nagyon nehéz volt tartani az ütemet a halak kapókedvével, de megérte! A nap végére sikerült fogni 2 db közel 10 kg-os pontyot és 3db tokhalat

Ezek mellett 3-7 kg-ig Kb. 25-30 darab ponty Látogatott meg minket.

Álmodni sem mertem volna jobb decemberi pecát!” – zárta sorait örömmel Bálint.

Gratulálunk a gyönyörű fogásokhoz!

(Forrás: Palla Bálint, Prémium Mag Mix)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Busákat gyérített a Csongrádi Szövetség

gyilkosbalna

A miskolctapolcai barlangfürdő medencéjéből kellett kimenteni egy hódot

gyilkosbalna

10+os töves finomszerelékkel a Francia-öbölből!

szurkeharcsa