#talaljfogast
Image default

Újra hatalmas pontyot csalt horogra Látóképen fiatal horgásztársunk, ifj. Szabó László!

Újra hatalmas pontyot csalt horogra Látóképen fiatal horgásztársunk, ifj. Szabó László! Laci hala most 16,10 kg-ot nyomott a mérlegen!

Ha egy üzlet beindul: fiatal horgászunk újabb sikere! – kezdte örömmel bejegyzését Facebook oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint írják, Ifj. Szabó László múltkori remek fogása után ismét egy gyönyörű pontyot tarthatott kamera elé, nem is akármilyet! A pocakos tőpontyról a mérlegelés után derült ki ugyanis, hogy nem rendelkezik egyedi azonosítóval, így egy chip nélküli hal lett az ifjú horgász újabb bravúros fogása, amellyel még különlegesebb az élmény és a trófea!

A súlya 16,10 kg volt, és ugyanúgy a hortobágyi oldalon horgászott, mint a legutóbbi alkalommal.

További nagyon sikeres folytatást kívánunk fiatal horgásztársunknak! – írták büszkén!

Szívből gratulálunk mi is, és várjuk a menetrend szerinti következő nagy fogást!

Március elején is fogott egy majdnem 17-est Laci!

Ez aztán a férfimunka: 17 kilós pontyot fogott teljesen egyedül a fiatal horgász! – címmel írta meg akkor azonnal a gyönyörű fogást magazinoldalunk. Le a kalappal ifj. Szabó László előtt, aki a napokban egy hatalmas pontyot terelt szákba Látóképen!

A hónap elején ifj. Szabó László a hortobágyi-ág legelején próbálta kapásra bírni a pontyokat – osztotta meg közösségi oldalán a Látóképi-tározó. 

Mint írják, az ifjú horgász rendszeresen jár már egy ideje Látóképre, de ezúttal teljesen egyedül vette üldözőbe a halakat.

A RÁTERMETTSÉGÉT MI SEM BIZONYÍTJA JOBBAN, HOGY EGY CSODÁS, 16,80 KG SÚLYÚ, POCAKOS TŐPONTYOT TERELT SZÁKBA TELJESEN EGYEDÜL!

Jó pár fiatal “bontogatja a szárnyait “Látóképen, mindig örömmel számolunk be az ő sikerekről (is), reméljük minél több követőjük lesz! Örömteli látni a halak iránti tiszteletet, és a természet szeretetét! Gratulálunk, csak így tovább! – írták a bejegyzésben.

(Forrás: Látóképi-tározó Facebook oldala)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Akciódús, csukafogásban gazdag svéd horgásztúrával nyitották a nyarat Bánkuti Viktorék

szurkeharcsa

Elszabadult jégtábla ejtett csapdába 122 horgászt Minnesotában

gyilkosbalna

Tucatjával fogta a szebbnél-szebb pontyokat a fiatal Aleksza Gergő!

gyilkosbalna