#talaljfogast
Image default

Rakóssal varázsolta ki a brutális erőben lévő 15-ös tövest Soltész Lóri!

Rakóssal varázsolta ki a brutális erőben lévő 15-ös tövest Soltész Lóri! Nagyon kemény 30 perces küzdelem után sikerült matracra fektetni a gyönyörű pontyot. 

Óriás ponty rakós boton-Soltész Lóri idén is belehúzott! – írta büszkén közösségi oldalán a Látóképi-tározó.  Mint megjegyezték, alig kezdődött meg a horgász szezon, máris egy remek fogásról küldött beszámolót egyesületük oszlopos tagja, Soltész Lóránt. Lóri évek óta nagyszerű halakkal jelentkezik finom szerelékkel, most is érdemes elolvasni nem mindennapi élményét!
Köszönjük és gratulálunk!

“Üdvözlet!
Az idei korai tavasznak köszönhetően, igen hamar kiálltak a halak a partközeli vízekbe. Február vége óta minden alkalommal sikerült pontyot, pontyokat fogni igencsak rövid távról (8m.) De, hogy az idén ilyen korán sikerül a nagyobbak közzül is partra segíteni egyet, szinte hihetetlen. Sikerült már jópár nagyobb pontyot fognom, de ez a hal valami brutális erőben volt.

Igen kemény ( 30 perces ) fárasztás végén sikerült matracra fektetni egy rövidke időre ezt a szép tövest, melynek súlya 15.36 kg

 

Üdvözlettel: Soltész Lóránt
Ui. Egy matrac rám is rámfért volna a végére !”

Soltész Lóránt tavaly is “varázsolt” a rakóssal a Látóképi-tározón. 

15 kilós tőponty és egy 2-es compó rakóssal!  Tavaly egész évben szenzációs és roppant eredményes pecákat produkált Soltész Lóránt, aki finom szerelékkel kergette a tó halait – írta közösségi oldalán év végén a Látóképi-tározó.

Mint megjegyzik a számok és az eredmények önmagukért beszélnek, nem véletlenül kezdenek egyre többen hasonló horgászmódszeren gondolkodni.

Természetesen köszönik a csodálatos halas képeket és sorokat, és gratulálnak az egész éves kimagasló teljesítményhez! Az alábbiakban olvasható egy újabb beszámoló a sikeres horgásztól, melyben szerepel két rekord listás hal október végéről, illetve rövid évzáró is.

Üdvözletem!
Sajnos az idei év is véget ért, legalábbis rakós boton.
Az idei évben nehezen indult meg rakós távon a nagyobb testű ponty, de bepótoltam a végére. Összegezve az évet, eszméletlen darabszámú pontyot sikerült szákba, és matracra terítenem az idén. A legdurvábban számolva is 200-300 db .

Zárásképpen még október legvégén sikerült egy 15.10 kg gyönyörűséget matracra fektetnem, és ráadásnak egy nem minden napi fantasztikus compót ,melynek súlya 2.05 kg volt !!
Soha rosszabb évzárást, no és persze ilyen évet !!
Vigyázzunk rájuk, óvjuk, védjük halainkat még sok sok ilyen évet szeretnék!’
Üdvözlettel: Soltész Lóránt

A rakós bottal fogott nagytestű halai országos szinten is elismeréseket váltottak ki az elmúlt hónapokban a horgász berkeken belül, teljes joggal! Ez, természetesen Látóképnek is egy nagyszerű visszhangot ad, amellett hogy horgásztársuk tényleg nem mindennapi élményekkel gazdagodik hétről-hétre.

Gratulálunk a nagyszerű fogásokhoz és további szép sikereket kívánunk!

(Forrás: Látóképi-tározó)

Halazin

KAPCSOLÓDÓ

Ezért pusztultak a halak Csongrádban – tájékoztatót adott ki a Szövetség

gyilkosbalna

Lenyűgöző képek mutatják, ahogy megérkezik a tavasz a Hámori-tóhoz!

gyilkosbalna

Újabb megyében bukkant fel a madárinfluenza, a vadmadarakat is tizedeli

gyilkosbalna